Büyük hayal kırıklığı ( dış gebelik )

mrym3009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
197
50
Arkadaşlar klomenle ilk ayda hamile kalmıştım buraya yazmıştım belirtilerimi kahverengi lekelenmelerim 2 hafta devam etti doktor doktor gezdik ve sonunda hamileleiğimin dış gebelik olduğunu öğrendik çokkk üzüldüm 15 gün hastanede yattım bir iğne yaptılar düşürmek için yatarken birden iç kanama başlayınca ameliyata aldılar lakoroskopik ameliyatla dış gebeliği sonlandırdılar ama ben hala düzelemedim kendimi çok çökmüş hissediyorum Allah kimsenin başına vermesin. ACABA BU DIŞ GEBELİKTEN SONRA BİRDAHA BEBEĞİM OLUR MU DOKTOR OLUR DEDİ AMA BEN İNANMADIM.

Arkadaşlar klomenle ilk ayda hamile kalmıştım buraya yazmıştım belirtilerimi kahverengi lekelenmelerim 2 hafta devam etti doktor doktor gezdik ve sonunda hamileleiğimin dış gebelik olduğunu öğrendik çokkk üzüldüm 15 gün hastanede yattım bir iğne yaptılar düşürmek için yatarken birden iç kanama başlayınca ameliyata aldılar lakoroskopik ameliyatla dış gebeliği sonlandırdılar ama ben hala düzelemedim kendimi çok çökmüş hissediyorum Allah kimsenin başına vermesin. ACABA BU DIŞ GEBELİKTEN SONRA BİRDAHA BEBEĞİM OLUR MU DOKTOR OLUR DEDİ AMA BEN İNANMADIM.

cok gecmis olsun canim üzme kendini moralini yüksek tut,allahin izniyle yeniden olur bebegin

cnm çok geçmiş olsun bende 2 sene önce dış gebelik yaşadım iğneyle sonlandırıldı 3 ay korundum 4, ay hamileydim ve bebeğim şu an kollarımda.dış gebelikten snr malesef bebeğimi kaybet6tim linkinin altında dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar topiğini açtım ve birsürü arkadaş edindim senin benim gibi olan o kadar çok arkadaş varki.ve şu an yüzde 80 i hamile..:KK1:er veya geç muhakkak olur gebelik merak etme.dertleşmek istersen senitopiğimize beklerim senin gibi insanlarla konuşmak sana motive olacaktır.ama hiç üzülme kesişnlikle gebeliğe engel deil çünkü..

cnm benım hıc canını sıkma
benım abimin eşide dıs gebelık yasadı doktor 3 ay korun dedı sonra hamıs kaldı :)
Suan 6 aylık sukurler olsun
Hıc sıkma canını
Allahın ıznıyle alırsın ınsallah bebbısını kucagına tez zamanda

Yengem ilk hamileliğinde dış gebelik yaşadı.. Şuan iki tane bebekleri var maşaallah.

Endişe etmeyin, herşeyde vardır hayır. Sabırlı olun ve inanın.Insaallah yakın zamanda alırsınız
bebeklerinizi elinize.

canım bende 1 ocakta dış gebelikten ameliyat oldum açık karın ameliyatıydı benimkisi çok şükür tüplerimde bi sorun çıkmadı ilk reglimi gördükten sonra çalışmalara başladık şimdi adetime 7 gün var inşallah hamileyimdir ve inşallah sağlıklı bir hamileliktir sende sıkma canını Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah

canım bende 1 ocakta dış gebelikten ameliyat oldum açık karın ameliyatıydı benimkisi çok şükür tüplerimde bi sorun çıkmadı ilk reglimi gördükten sonra çalışmalara başladık şimdi adetime 7 gün var inşallah hamileyimdir ve inşallah sağlıklı bir hamileliktir sende sıkma canını Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallah

inş sağlıklı bir hamileliğimiz olur bizimde. ben daha regl olmadım ameliyatımı 8 şubatta oldum acaba ne zman olurum regl??

canım çok geçmiş olsun bilirim ben o acıyı bende eçektim hemde tüpümde alındı bende olmaz dedim ama kendiliğimden hamile kaldım tek tüple adetinde en kısa zamnda gelir yeterki kafanı rahat bırak olacak işlallalh

sevgili arkadaşlar merhabalar hepinize.
sitenizi yeni buldum ve bende korkularım arttıkça netten araştırmalar başladım.en kötüsüde sürecin çok yavaş işlemesi ve tam teşhisin net olarak konulamaması.
çok tecrübesizim ve bana bu konuda lütfen yardımcı olun. 1 yıllık evliyim ve şubat ayından itibaren bebek düşünür olmuştuk artık. 4 şubatta son adetim gerçekleşti. mart ayında adetimde gecikme oldu. hamile kadığımı düşündüm.çünkü baş dönmesi, ve göğüslerde ağrım ve duyarlılık çok fazlaydı. fakat ben muayeneye gitmeden 10 martta kanamam başladı. tecrübesiz olduğum için regli olduğumu düşündüm ve kanamam 11. günününe geldiğinde başka bir neden olacağını düşündüm.çünkü adetim çok düzenlidir 6-7 gün sürer. 21 martta doktora gittim. hcg değerim 24 çıktı, kimyasal gebelik yaşadığımı söledi dr ve tam bir hafta sonraya randevi vererek hcg oranının düşmesi gerektiğini söledi. fakat ben 28 martta tekrar gittim dr a. hcg değerim 37 çıktı. tekrar 3 gün sonraya yani yarına kan değerime bakacaktı. fakat ben iyice endişelendiğim için başka bir hastaneye başka doktora gittim. oda cumaya b hcg me bakıcak.dış gebelikten şüphelendi. bu ne demek oluyor arkadaşlar. düşük için bile bir hafta boyunca onca gözyaşı döktüm şimdi dış gebelik konularını okudukça kahroluyorum. dış gebelikse sorunum erken mi henüz tedavi çin. yada doktorlar neden tam bi teşhis koyamadı.ne yapmalıyım.çok korkuyorum. ve psikolojim çok bozuk. kanamam az da olsa hala devam ediyor. ara ara çok hafif ağrım var karnımda. ama beni çok sarsmıyor.şişkinlik var sanki karnımda.bunlar ne demek oluyor.kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi
. Size tavsiyem belirtileri hissettiğiniz anda mutlaka dr a gidin ve doktor takibinde olun.

aynı durumdayım seninle, senin şuan durumun ne oldu bilmiyorum ama, ben o süreçteyim dış gebelikten şüpheleniyor doktorlar, cuma ne olduğuu çıkacak ortaya çok korkuyorum...şimdiden sna da geçmiş olsn diyorum....

X