Büyük gün geldi...❤

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
Kizlaaar yarin 25 nisan ve benim saat 10da ameliyatım var inanılmaz heyecanliyim. Bugün işlemlerim yapıldı görmek istemediğim halimin fotoğraflari çekildi:silah: bikez daha ölçü alındı. Ölçü olayını doktora bıraktım ne istedigimi az çok biliyor zaten inşallah tam istediğim gibi olur. Natrelle marka medium yada high profil olucak ona doktor ameliyat sırasında karar vericekmis zaten ikisi arasında 0.7 bi fark var. Göğüs altı kesisiyle Kas altına koyulacak. İnanılmaz heyecanlıyım lütfen dualarinizi eksik etmeyin hersey yolunda gitsin inşallah:KK51:Hoppa. Buarada Natrelle marka protez yaptırıp veya araştırıp fikri olanlardan yorum alabilir miyim acaba az cok araştırdım da iyi bi marka diye duydum :KK64:

Kizlar dün3.30da ciktim ameliyattan. Biraz ağrım acim oldu cok gergin patlicak gibi hissediyorum. Ayağa kalkarken çok zorlaniyorum sanki kollarimdan destek alirsam kanar dikislerim açılır diye korkuyorum. Bide bende bandaj yok sadece ameliyat sonrası sütyen var o da baya sıkı böyle sıkı mı olması gerekiyor. Ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor.

Kizlar dün3.30da ciktim ameliyattan. Biraz ağrım acim oldu cok gergin patlicak gibi hissediyorum. Ayağa kalkarken çok zorlaniyorum sanki kollarimdan destek alirsam kanar dikislerim açılır diye korkuyorum. Bide bende bandaj yok sadece ameliyat sonrası sütyen var o da baya sıkı böyle sıkı mı olması gerekiyor. Ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor.
canım nasıl oldunn, bende cuma günü 9da giricem inşallah ameliyata :/

canım nasıl oldunn, bende cuma günü 9da giricem inşallah ameliyata :/
Sana da simdiden geçmiş olsun canım insallah istediğin gibi sonuçlanır. Otururken yatarken kalkarken cok sızlıyor patlicak gibi hissediyorum özellikle bi süre yatıp sonra kalkmak inanilmaz acı veriyor baskı oluşuyor umarım normaldir. Ama tabi herkeste aynı olcak diye bisi yok forumda 3gunde alisverise gidenler var ben hala kurbağa gibi hareket ediyorum kollarimi indirip kaldirirken zorluk cekiyorum. Bir de sürekli düz yatmak cok zormus gercekten. Yanlış bisi yapicam diye cok korkuyorum o yüzden dikkat ediyorum baya. Yanınızda yardımcı olucak biri mutlaka olmalı zira ilk günler tuvalete gitmek kalkmak yatmak cok zor suan çoraplarımı bile annem giydiriyor.o_O
Insallah tamamen sıkıntısız bi ameliyat gecirirsin canım :KK15:

Canım benimde natrelle inspira kas zarı altı takıldı
1.5 ay önce ameliyat oldum 15 mart tarihinde
şuan yumuşacıklar mıncık mıncık ediyorum valla
Çok güzel bir marka fda onaylı iki büyük marka mentor ve natrelle zaten için rahat olsun
yumuşama süresi de hızlı
kaç cc takıldı peki?

Çok güzel bir marka fda onaylı iki büyük marka mentor ve natrelle zaten için rahat olsun
yumuşama süresi de hızlı
kaç cc takıldı peki?
Cok mutlu oldum suanda söylediklerinle:KK49: icim cok rahatladı suan inanilmaz gergin ve sertler cok baskı var sanki hep böyle kalcakmis gibi bide suan aralarindan tren gecer acaba yumusamayla birlikte alarindaki mesefe de azalır mı ki:KK51: amaan suan bile okadar güzeller ki onca acıya rağmen iyiki diyorum iyiki yaptirmisim:KK37::KK37:
Benim hiç dokum yoktu 295cc high profile yuvarlak takıldı dolgunluğu büyüklüğü tam istedigim gibi görünüyor. Senin kac cc canım?

yumuşama süresi de hızlı
kaç cc takıldı peki?
Buarada garanti belgesine baktim benim protez de inspira ymis

X