İnsalllahh inşallah rabbim bu yolda olan hicbir kardeşimin emekleriniz boşa çıkarmasın o güzel annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsinİnşallah herşey yolunda gider Rabbimin izniyle size sımsıkı tutunur bebeğiniz
Allahım inşallah transferinizi kolaylaştırır bebeğiniz size tutunur pozitifi görürsünüz Allahım yardımcınız olsunEvet kızlar emeklerimin karşılığını yarın alicam inşallah bebeğimle kavusucam rabbim sonucunda gönlüme gore hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah çok umutluyum olumsuz hiç düşünmüyorum dualarınıza ihtiyacım var benimle aynı duyguları paylaşan çok insan var burada hepimizin kaderi aynı halden anlarız dua edin bana yarın bebeğim bana sımsıkı tutunsun ve bırakmasın
Kocaeli Konak hastanesi tüp bebek merkeziAllahım inşallah transferinizi kolaylaştırır bebeğiniz size tutunur pozitifi görürsünüz Allahım yardımcınız olsunmerkez neresi
İnşallah Allah razı olsunİnşallah transferiniz güzel geçer ve bebeğinize sağlıkla kavuşursunuztek embriyo mu çift embriyo mu transfer edecek doktorunuz
Dualarımız seninle inşallah hayırlı güzel haberler alırsın. Rabbim sana sımsıkı tutundursun bebegini kolay ve sağlıklı bir gebelik sürecin olur inşallah.sagsalim kucağına almayı nasip etsin RabbimEvet kızlar emeklerimin karşılığını yarın alicam inşallah bebeğimle kavusucam rabbim sonucunda gönlüme gore hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah çok umutluyum olumsuz hiç düşünmüyorum dualarınıza ihtiyacım var benimle aynı duyguları paylaşan çok insan var burada hepimizin kaderi aynı halden anlarız dua edin bana yarın bebeğim bana sımsıkı tutunsun ve bırakmasın
Aaa gerçekten mi ? Ben de orada başlamayı düşünüyorum tedaviye nasıl memnun musunuz fiyatlar konusunda da yardımcı olur musunuz :)Kocaeli Konak hastanesi tüp bebek merkeziinşallah rabbim bu yoldaki herkese nasıp etsin
Çok cok memnunum ilgilerinden tedavi sürecimden Şeyma hoca melek gibi bir insan ekibide aynı şekilde transferimi oldum evimde uzanıyorum :) fiyat 150bin lirayı bulduk toplamAaa gerçekten mi ? Ben de orada başlamayı düşünüyorum tedaviye nasıl memnun musunuz fiyatlar konusunda da yardımcı olur musunuz :)
Amin amin inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasinDualarımız seninle inşallah hayırlı güzel haberler alırsın. Rabbim sana sımsıkı tutundursun bebegini kolay ve sağlıklı bir gebelik sürecin olur inşallah.sagsalim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Ayy nasıldı transferiniz nasıl geçti anlatır mısınızÇok cok memnunum ilgilerinden tedavi sürecimden Şeyma hoca melek gibi bir insan ekibide aynı şekilde transferimi oldum evimde uzanıyorum :) fiyat 150bin lirayı bulduk toplam
Hiç acı hissetmedim desem :)Ayy nasıldı transferiniz nasıl geçti anlatır mısınız
Bu bilgiyi ilk defa duydum demekki ilk dört saat kritik zaman :) inşallah tutmuştur Allah emeklerinizi boşa çıkarmasınHiç acı hissetmedim desem :)
4 saatte belli olacakmış tutup tutmadığı doldurdum saatimi inşallah tutunmuştur bebeğim bana
Amin inşallah siz ne zaman başlayacaksinjzBu bilgiyi ilk defa duydum demekki ilk dört saat kritik zaman :) inşallah tutmuştur Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Önümüzdeki ay nasipse :)Amin inşallah siz ne zaman başlayacaksinjz
Rabbim gönlüne göre versin inşallah ama Şeyma hoca ve ekibi çok iyidir tavsiye ederim bende buradaki yorumlara bakarak gitmiştim ve hiç pişman olmadimÖnümüzdeki ay nasipse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?