selam kızlar ben 18 yaşındayım.ama yaşımı hiç göstermiyorum yaşıtlarıma göre oldukça küçük duruyorum.hem yüz olarak hemde fiziksel aslında boyum normal sayılır.mesela bu yıl staja başladım 2 kişi de şaşırdı ya sen işe mi başladın cidden dedi.g:26:normal hayatta çok sade giyinirim ve makyaj çok yapmam.bi bu ara hafif bişe yaparım onun dışında yok yani.büyük ve olgun göstermek için ne yapabilirim.?nolur bişiler söyleyin.???
canım ne kadar güzel iştekolay kolay yaşlanmazsın.. küçük göstermek bir iltifattır. ne güzel çıtırsın işte
klasik giyin, topuklu ayakkabı, makyaj yap 2 yaş filan atarsın.
yaşın ilerledikçe bunun tam tersini yapmaya çalışacaksın
22 yaşındayım. 16 , 17 gösteriyorsun diyenler var.
Aa sen üniversiteye mi gidiyorsun diye şaşıranlar var.
Boya küpüne de soksam kendimi bu böyle. Çok masum görünen, küçük bir suratım var.
Makyajla, saçla alakası olduğunu düşünmüyorum.
Yapı meselesi bence. Yapacak pek de bir şey yok.
Ne kadar kadınsı kıyafetler giyip, makyaj yapsan da suratın kendini ele verir. Bu arada boyum da 1.69. Topuklu giyip 1.70 üstüne çıksam da bir şey değişmiyor.
saçını kabarık ve maşalı kullan makyajın olsun ağır giyin topukluyu eksik etme:))
selam kızlar ben 18 yaşındayım.ama yaşımı hiç göstermiyorum yaşıtlarıma göre oldukça küçük duruyorum.hem yüz olarak hemde fiziksel aslında boyum normal sayılır.mesela bu yıl staja başladım 2 kişi de şaşırdı ya sen işe mi başladın cidden dedi.g:26:normal hayatta çok sade giyinirim ve makyaj çok yapmam.bi bu ara hafif bişe yaparım onun dışında yok yani.büyük ve olgun göstermek için ne yapabilirim.?nolur bişiler söyleyin.???