Gelinlik Modelleri büyük göğüslü bayanlar için gelinlik modelleri

bonbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
375
182
648
Diğer
kızlar kuzenim aralık gibi evlenecek. normalde çok kilolu bi kız değil ama göğüsleri büyük. 70d cup giyiyor. hani öyle abartılı bi irilik falan yok. normalde dekolte yakışır ama ben gelinlikte dekolteden hoşlanmıyorum ve onu bu kararından vazgeçirdim.

sizce böyle göğüslü bayanlar nasıl modeller tercih etmeli? google'dan araştırdık hep aynı şey çıkıp duruyor. straplez öneriyorlar. bana sanki kötü durur gibi geliyor. fikirlerinize ihtiyacımız var. lütfen yardııımmm. :1no2:

Göğüs bölgenizi minimize etmek için önden çapraz bağlamalı model leri deneyin. boyjna doğru giden modeller göğsü daha farklı gösterecektir...ıri göğüslü gelin adayları, iki parçadan oluşan gelinlikleri tercih etmelidir. Hem rahatlık, hem de görünüş açısından askısız modeller ve çok dekolte yakalar tercih edilmemelidir. Seçenekler arasında ince askılı, yuvarlak yakalı ya da sıfır kollu gelinlikler olmalıdır. ışlemelerin büyük çoğunluğu göğüs kısmında kalmayıp, genele yayılmalıdır. Etekler çok kabarık ve kat kat tüllerden oluşmamalıdır. Çan etek modeli onlar için idealdir.

ilk modelin yakası hoş gibi. ya bi yandan büyük göğüs iyi ama böyle durumlarda kötü. ben de model bulursam ekleyeceğim. çok büyük bi sorun. sağol modeller için canım.

canım yaka modelleri bu tarz daha çok boyuna doğru giden uygun olur.. araştırın ben örnek diye ilk bulabildiklerimi koydum .. umarım gönlünüze uygun bulursunuz.. şimdiden mutluluklar...

bak ben de biraz araştırdım aklında olsun
:1hug:

başka modeller yok mu kızlar... Ayrıca bende 75 d kullanıyorum ve içime jartiyer giyerek denedim çok abartı olmadı.

Konu eski ama bir şeyler yazmak istedim. İki parça gelinlikleri pek sevmiyorum. ayrıca iki parça gelinlik denedim tek parçadn çok daha kötü oldu gögüslerim.

Yukarıda bilgiler hep internette dönüyor doğruluk payı vardır muhakak ama deneyerek alalım gelinkleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…