• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük gögüsler

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
kızlar en cok burası okuyo diye buraya yazıyorum benim derdim büyük gögüslerim olması ve küçültmek istiyorum siğorta bunu karşılıyormuş .Antalya eğitim arş.hastanesinde bunu yaptıran varmı varsa hangi doktora yaptırdı cevaplar için şimdiden teşekürler

kızlar en cok burası okuyo diye buraya yazıyorum benim derdim büyük gögüslerim olması ve küçültmek istiyorum siğorta bunu karşılıyormuş .Antalya eğitim arş.hastanesinde bunu yaptıran varmı varsa hangi doktora yaptırdı cevaplar için şimdiden teşekürler
Eğer sağlığınızı etkileyecek bir problem yaratacak kadar büyükse göğüsleriniz devlet karşılar. Kamburunuzun çıkması ya da boyun fıtığınızın olması lazım. Aksi halde karşılamaz.

Sgk nın karşılaması için goguslerinizin sağlığınızı etkileyecek kadar büyük olduğuna dair sağlık kurulu raporu almanız gerekir. Aksi halde estetik işleme giriyor.

Ben 2007 de yaptirdim cok fazla iz kaliyor of cileli bir surec.. ister inanin ister inanmayin kola icmek gogusleri buyutuyor. Patates kizartmasi da gogus kanseri yapiyor

Gogus kucultme emzirme problemi yapiyor diye okudum. memeyle isim bitince ben de kucultmek istiyorum. Ama benimkini sgk karsilamaz :27:

hayat ne garip bizde küçüğü dert ediyoruz sevabına devlet silikonu karşılayamaz mı :KK14:

Ben 2007 de yaptirdim cok fazla iz kaliyor of cileli bir surec.. ister inanin ister inanmayin kola icmek gogusleri buyutuyor. Patates kizartmasi da gogus kanseri yapiyor
Devlettemi yaptrdn cnm bende boyun fitgi yok ama sirt agrisi yapiyo ve gecen uyandm gogsm mosmr hc biyere carpmadm etmdm kilcl damar kanamasi olmus

Devlettemi yaptrdn cnm bende boyun fitgi yok ama sirt agrisi yapiyo ve gecen uyandm gogsm mosmr hc biyere carpmadm etmdm kilcl damar kanamasi olmus
Yok canim ozelde yaptirdim ama keske yaptirmasaydim cok fazla iz var ve his kaybi yasiyorsun ister istemez kucultucu camasirlar filan kullan kilo ver derim cok sancili bi surec

Devlet karşılar ama 2000 tl gibi bir ücreti siz ödemek zorundasınız. Tamamını karşılamaz.

Buyuk gogusler icin benim doktorum olan Dr. Alper ile bir konusmamizda liposuction yapilabilecegini soyledigini hatirliyorum. Kizlar boyle bir yontem ile iz filan da kalmiyor. Bence de ha kalcani kucultmusler ha gogusunu. Bence ayni. Herkese olur mu ama onu bilmiyorum. Opuyorum kizlar.

Buyuk goguslu olmanin da bir siniri var ;)

Ama cok buyuk ve sarkik olacaksa kucuk olmasini tercih ederim. Ne yalan soyleyeyim ;) Limon gibi de olsa en azindan dimdik dururlar :)

Back