Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
büyük gögüsler
- Konu Sahibi nrdgl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
- 598
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Eğer sağlığınızı etkileyecek bir problem yaratacak kadar büyükse göğüsleriniz devlet karşılar. Kamburunuzun çıkması ya da boyun fıtığınızın olması lazım. Aksi halde karşılamaz.kızlar en cok burası okuyo diye buraya yazıyorum benim derdim büyük gögüslerim olması ve küçültmek istiyorum siğorta bunu karşılıyormuş .Antalya eğitim arş.hastanesinde bunu yaptıran varmı varsa hangi doktora yaptırdı cevaplar için şimdiden teşekürler
- 5 Mayıs 2010
- 106
- 47
- 298
Sgk nın karşılaması için goguslerinizin sağlığınızı etkileyecek kadar büyük olduğuna dair sağlık kurulu raporu almanız gerekir. Aksi halde estetik işleme giriyor.
kızlar en cok burası okuyo diye buraya yazıyorum benim derdim büyük gögüslerim olması ve küçültmek istiyorum siğorta bunu karşılıyormuş .Antalya eğitim arş.hastanesinde bunu yaptıran varmı varsa hangi doktora yaptırdı cevaplar için şimdiden teşekürler
- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
Ben 2007 de yaptirdim cok fazla iz kaliyor of cileli bir surec.. ister inanin ister inanmayin kola icmek gogusleri buyutuyor. Patates kizartmasi da gogus kanseri yapiyor
Hamburgerle ilgili bi duyumun var mı:)
Ahahaa yok o serbest canimHamburgerle ilgili bi duyumun var mı:)
- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
- 248
- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
karsilasa 90 D yaptirmazsam harbi kiz degilimssk karşılıyor mu cidden ?
keşke küçüğü büyütmeyi de karşılasa ))
Kizlar buyuk olmasda guzel dgl inaninkarsilasa 90 D yaptirmazsam harbi kiz degilim
Devlettemi yaptrdn cnm bende boyun fitgi yok ama sirt agrisi yapiyo ve gecen uyandm gogsm mosmr hc biyere carpmadm etmdm kilcl damar kanamasi olmusBen 2007 de yaptirdim cok fazla iz kaliyor of cileli bir surec.. ister inanin ister inanmayin kola icmek gogusleri buyutuyor. Patates kizartmasi da gogus kanseri yapiyor
Yok canim ozelde yaptirdim ama keske yaptirmasaydim cok fazla iz var ve his kaybi yasiyorsun ister istemez kucultucu camasirlar filan kullan kilo ver derim cok sancili bi surecDevlettemi yaptrdn cnm bende boyun fitgi yok ama sirt agrisi yapiyo ve gecen uyandm gogsm mosmr hc biyere carpmadm etmdm kilcl damar kanamasi olmus
bu yastada sarkık gögüslü olmak cok kötüYok canim ozelde yaptirdim ama keske yaptirmasaydim cok fazla iz var ve his kaybi yasiyorsun ister istemez kucultucu camasirlar filan kullan kilo ver derim cok sancili bi surec
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 19 Eylül 2012
- 115
- 37
- 53
Buyuk gogusler icin benim doktorum olan Dr. Alper ile bir konusmamizda liposuction yapilabilecegini soyledigini hatirliyorum. Kizlar boyle bir yontem ile iz filan da kalmiyor. Bence de ha kalcani kucultmusler ha gogusunu. Bence ayni. Herkese olur mu ama onu bilmiyorum. Opuyorum kizlar.
- 19 Eylül 2012
- 115
- 37
- 53
- 19 Eylül 2012
- 115
- 37
- 53