büyük gögüsler dert yaratir!

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
slm arkadaslar...bölümü okúdum ve cogunluk büyük gögüsler istiyor...benimkiler hamilelik ve dogumdan önce süper ötesiydi arkadaslarim falan hep özenirdi derlerdi cok hos duruyo falan diye....ama bide simdi aceba ne düsünüyorlar(fazla büyük oldugu icin emzirme dönemimde sarkmam ve sünmemde cok oldu...aynaya baktigimda igreniyorum normaldan daha kiolu gösteriyor beni...ameliyat olmaya karar verdim kücültmek icin fakat aklima takilan birsey var...normal beden atixorum 90 ise ameliyat sonrasi kc olmasi gerekir doktor bu secimi banami birakiyo yoksa benmi sölüyorum eger ben söliyceksem uygun olan beden sizce kactir???benimkiler 95...falan vardir...

Eğer gerçekten almanyadaysan bunu bir doktora sorman sana çok daha doğru sonuç verebilir tabi danışmak için ücret ödeyeceğini varsaymazsak :) Ama sana tavsiyem belki doktorunda aynı şeyi söyler zamana bırakman doğum sonrası emzirmeninde kesilmesiylle hormonal düzeninin yerine gelmesiyle herşey eskisi gibi olmasada eskiye yakın bir duruma gelebilir, ama bir uzman daha doğru bir açıklama yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…