Büyük gelen tişört nasıl küçültebilirmm

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.177
173
Kızlar konuyu açacak uygun başlık bulamadım kusura bakmayın öncelikle. Ya arkadaşlar ben eşime bi tişört aldım yazlık kısa kollu ama bi beden büyük almisim internetten almıştım değiştiremedik. L almam gerekirken XL almisim biraz uzun ve bol. Bi arkadaşım da dediki makinede 30da felan yikarsan çeker gibi bisey söyledi tam detaylı soramadim da bilgisi olan varmı makineye atıp 30da yikasam biraz küçülür mu

Kumaşına bağlı olarak çekebilir ama her kumaşta olmaz o

30° en soğuk derece... At 90°'ye :KK48: ama dikişleri kötü görünebilir ... Değişim yapamıyor musun ?

30 değil 50 de fln hatta 60 da anca çeker 30 zaten soğuk ılık kumaşa hiç bir şey yapmaz... Kumaş tamamen pamuksa 90 da da çekmez de sen yine de dene istiyorsan

30 da küçülmez ki, ben yünlüleri atıyorum 30 derecede küçülmesin diye. 60 filan olabilir ama kumaşına bağlı olarak küçülmeyebilir. Tabi renk atması, dikiş kayması filan da olabilir. Bayan tişörtü sanıp girdim, ne güzel salaş salaş giyersiniz diyecektim ama bilemedim şimdi.

30° en soğuk derece... At 90°'ye :KK48: ama dikişleri kötü görünebilir ... Değişim yapamıyor musun ?
Maalesef yaa 7 gun içinde değiştirme şansım vardi amaa ben eşime verene kadar 10 gün geçti cunku ben tanışma yıldönümü için almıştım:))

Maalesef yaa 7 gun içinde değiştirme şansım vardi amaa ben eşime verene kadar 10 gün geçti cunku ben tanışma yıldönümü için almıştım:))
En güzeli terzi ... Ver terziye halletsin alacağı da en fazla 10lira riske girmemis olursun

Dikiş makinesinde çift iğneyle içerden dik. Orijinali gibi durur. Yakın olsak yapardım :ıslık:

Aşırı sıcak suda, kumaşın içine edilmiş olarak küçültülmüş tişört giyeceğine, verin terziye küçültsün veya varsın biraz bol gelerek kullansın daha iyi. Çamaşır makinasında beden küçülteceğim diye yepyeni kıyafeti paçavraya çevirmeye gerek yok bence.

giysin işte geniş geniş, efil efil,
dar gelse sıkıntı da, 1 beden bol olması farketmez bile.

Back
X