Büyük Doğum lekesi yüzünden anksiyetem geçmiyor. Arkadaşlar bilgisi olan lütfen yazsın 🙏

Pardonbakarmisiniz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
99
-68
Merhabalar. 9-10 yıldır anksiyete ile mücadele ediyorum.. ara ara hafiflese de son bahar aylarında kafama mutlaka bişey takılır ve günlerim hatta aylar zehir gibi geçer.. işte öyle bir dönemdeyim maalesef.

Şuan kafama takılan konu çocuğumun alt bacağındaki dev doğum lekesi. Veya doğum beni adını tam olarak bilmiyorum.
Eşimin omzunda baya büyük (omzunu kaplayacak kadar büyük) kahverengi üzeri kıllı bir doğum beni var. Bunu da zamanında çok taktım. Ama sonradan kabullenerek hayatıma devam ettim.
Oğlum 8 aylıkken alt bacağına bişey bulaşmış sanıp sildim geçmedi yıkadım ve sonra doğum beni olabileceğini düşünüp doktora götürdüm doğum beni denildi.
Şuan belli belirsiz dağınık ve büyük bişey. Eşimin de çocukluk yıllarında bu şekilde belli belirsizmis ergenlik döneminde büyüyüp kararmış muhtemelen oğlumun da öyle olacak . Ve ben bu büyük doğum benlerini nette araştırmaya başladım.
Sonuç olarak; bu kadar büyük benlerin sürekli kontrol altında tutulması gerektiği, gerekirse cerrahi müdahale ile oradan çıkarılması gerektigi yazıyordu.
Allah korusun ilerde tehlikeli olabiliyormuş.
simdiden inanılmaz takıldı kafama doktorumuz şuan tehlikeli görünmediğini, çocuğun küçük olduğunu farklı doktorlara götürsem bile müdahale edilmeyeceğini söyledi. Ben düşünüp duruyorum bu durumu yaşayan bilen fikri olan arkadaşlarım lütfen yardımcı olun🙏

Benim annemde babamda 2 ablamda 1 kardesimde o ben var. Genetik yani. Benim oğlumda da var üst bacakmi deniliyor but yerinde. Tatli kaşık buyuklugunde40 gunden sonra belirgin olmaya başladı şuan 8 ayı geçti. Bir sorun yok. Takmayin internetdende bakmayın. Benim ailemin hiç birisi bir zarari olmadı.

Benim annemde babamda 2 ablamda 1 kardesimde o ben var. Genetik yani. Benim oğlumda da var üst bacakmi deniliyor but yerinde. Tatli kaşık buyuklugunde40 gunden sonra belirgin olmaya başladı şuan 8 ayı geçti. Bir sorun yok. Takmayin internetdende bakmayın. Benim ailemin hiç birisi bir zarari olmadı.
Küçük benlerin bir zararı yokmuş zaten bahsettiğim doğum benleri dev doğum beni diye geciyor. Eşimin omzunu kaplamış hatta göğsüne doğru inmiş bir ben ilk hem korkmuştum hem şaşırmıştım
Oğlumun da alt bacağında arka kısmının büyük bir bölümünde var yine baya büyük yani. Zaten etrafımda böyle bişey hiç gormedigim için ürktüm ve geçmedi bu korku

X