Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dişimde çok ilerlemiş çürük vardı doktor temizledi bir kaç gün sonra gel dedi gittim ağrı hafiif oluyordu bende onu doktora söylemedim doldu yaptı dişime ama dün gece hiç uyumadım ağrıdan acaba daha çürük mü var dişim de
dişimde çok ilerlemiş çürük vardı doktor temizledi bir kaç gün sonra gel dedi gittim ağrı hafiif oluyordu bende onu doktora söylemedim doldu yaptı dişime ama dün gece hiç uyumadım ağrıdan acaba daha çürük mü var dişim de
ben de bundan yaklaşık üş sene önce kök dişime kanal tedavisi yaptırdım,çok uzun sürdü,çok canım yandı vs. doktor kanal tedavisinin başarılı olduğunu söyleyip orayı dolguyla da kapadı.ama o günden beri ara ara özellikle tatlı yediğimde dişim korkunç ağrıyor.nedeni ne olabilir?
dişlerin ağızdaki konumuna göre kök sayıları değişir.sizinde kanal tedavisi yapıldığı söylenen dişinizde tam temizlenmemiş kök kanalları vardır.yada tedavi edilen dişinizin yakınında bir çürük dişiniz daha olabilir.kontrol ettirin