Büyük bir şok..!

Babydeluxe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
81
0
0
Almanya
Merhaba Arkadaşlar,
Birkaç gün önce Sevgilimle ilgili bir konu açmıştım. Okuyanlar belki hatırlamıştır.
Başını anlatacağım size, ne düşündüğünüzü merak ediyorum..
Biz Sevgilimle telefon'da tanıştık. Haftalarca aylarca konuştuk ve bu süre içerisinde ben ondan okadar etkilendim ki, Türkiye'ye gidip onu görmeye karar verdim. Onu gördüğüm an ona çok bağlanacağımı, büyük bir aşk'a adım atacağımı biliyordum ve altından bambaşka birşey çıkacak diye de hiç korkmadım. 1 haftalığına Ankara'ya geldi benim için ve hergün görüştük buluştuk. İlk görüşte Aşk'a kesinlikle inanıyorum Arkadaşlar :). Benle tanışmadan önce 3 buçuk yıllık bir ilişkisi olmuş. Biz tanışmadan 2ay önce ayrılmışlar. Nasıl bukadar çabuk unuttu eski sevgilisini diye sorarsanız, bende bilmiyorum ve hâlâ da çözemedim bu meseleyi. Kız kimdi neyin nesiydi hiç anlatmazdı doğru düzgün, hep kısa cevaplarla geçıiştirirdi konuyu. Neyse bende daha fazla kurcalamadım, geçmişte kaldı sonuçta diye. Birgün bütün sorularımın cevabının teker teker ayağıma geleceğini hiç düşünmemiştim. Bir paylaşım sitesine üyeydik ikimiz de. Bunun duvarına birsürü kız yazıyordu. Hepsi de çok iyi arkadaş olduğunu söylüyordu. Birgün birtane kız çok samimi bir şekilde yazmıştı ona, "uyandırdığın için teşekkürler ♥ Muah". O kızın kim olduğunu sorduğumda sinirlendi, takip etmekten vazgeçmemi ve bana "Çocuksun büyümedin sen" gibi laflar etti bu tür olaylar sürekli oldu ve benim şüphelerim gün geçtikce arttı. Birşeyler çevirdiğini biliyordum ama aramız daha fazla açılmasın diye sustum. Hep sustum Herşeye her seferinde sustum ve içime attım. Gecelerce uykusuz kaldığımı, sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağladığımı asla unutmayacağım! Birkac hafta sonra bu kız yine yazdı Sevgilime kalpli şeyler yazmış duvarına. Bu sefer sigortalarım attı ve ben dayanamadım kıza mesaj yazdım. Kimsin fln diye sordum "Arkadaşıyım" dedi bende daha fazla uzatmadım. Kız hemen Sevgilime yetiştirmiş ona yazdığımı sigortaları attı tabi. O gece ayrıldı benden, sırf o kıza yazıp onu rezil ettim küçük düşürdüm diye. O gece ona son sözüm "Sen bilirsin" oldu. Diyecek laf bulamadım, bir başkasına benden daha fazla değer verdiğine anlam veremedim. Paylaşım sitesinde beni atkadaş listesinden silmişti, bende kendime söz verdim onu aramayacağıma. Yaklaşık 1 hafta geçti aradan ve ben gizli numarayla sadece sesini duymak istedim, sesini dinleyip kapatacaktım sadece. Sesini duydum ve hemen kapattım teli, meğersem numaram kapanmamış açık kalmıştı. Geri döndü bana, ilk önce o kızı tartıştık, sonra bana tekrar bir şans tanıdı, askere gidecekti çünkü ve benimle görüşmek istiyordu. Askerlik süresi içerisinde beni sildiği o paylaşım sitesinde beni tekrar eklemesini rica ettim, madem saklayacak birşeyi yok. Israrla hayır dedi "zaten kapatıcam hesabımı" fln deyip geçiştirdi hep, ve bir süre sonra beni ENGELLEDİĞİNİ gördüm. Ona sordum bunu, ve yine sinirlendi ve azarladı beni "çocuksun sen beni takip ediyorsun" fln ve engelledigini inkar etti. Bende birdaha açmadım o konuyu. Tezkereyi aldıktan ce evine geri döndükten sonra normal hayata geri döndük. Üniversite de bir arkadaşım var. O kızla bir sürü ortak arkadaşları olduğunu ve birbirlerini özelden tanıdıklarını öğrendim. Bu arada Sevgilime yazan kız da Almanyadan ve yıllardır tanıyorlarmış birbirlerini internetten telefondan. Neyse benim Üni arkadaşıma bir ricada bulundum. O kızı paylaşım sitesinde eklemesini istedim duvarını görebilmek için. Biliyorum bunlar çok abartılı geliyor size, hastalık dereesinde belki ama beni mecbur bıraktı bunlara! O kadar yalan söylemeseydi bana şüphelendirmeseydi asla böyle şeyler yapmazdım. Güvenim olurdu en azından..Neyse kız arkadaşlık isteğini kabul etti ve ben ve arkadaşım PC başında heyecanla kızın profiline bakmak istiyorduk. Açar açmaz Sevgilimin adını okudum. Kalpler, aşk şarkıları, şarkı sözleri göndermiş hep kıza. O an'dan itibaren sadece arkadaş olmadıklarını anladım. Ona uzuun bir mesaj yazdım , arayıp sesini duymaya cesaretim yoktu. Aklıma gelenı yazdım o mesaja. Sırf almanyadan olduğum için beni aptal zannedip ayakta uyuttuğunu, beni aslında hiç sevmediğini sadece jendini kandırdığını fln, o an aklıma ne geldiyse işte. O gün okadar dağıldım ki en az 1 paket sigara içtim galiba, okulda düşüp bayılacaktım kendimde değildim. Günlerce atamadım o şoku üzerimden. Herşeyden çok sevdiğim insan, beni de herşeyden çok sevdiğini zannettiğim kişi..annem beni teselli etmeseydi kolay kolay toparlanamazdım:* canım annem. Bu olayın üzerine aradan 1 hafta geçti ve tekrar görüşmeye başladık. Onsuz yapamıyorum, silip atamıyorum onu ne olursa olsun. Aklımda hiçbir soru kalmayana kadar sordum herşeyi. Dürüst bir şekilde cevapladı. O gece ilk defa benden herşey için, söylediği bütün yalanlar için özür diledi. Beni kaybetmemek için sakladığını, "söyleseydim anlayış mı gösterecektin sanki" fln dedi. Zamanla ona tekrar bir şans verdim, çünkü onsuz yapamıyorum bunu çok iyi anladım. En ufak bir yalanında beni yamamen kaybedeceğini de söyledim ama! Sonunda öğrendim o kızın kim olduğunu. 3 buçuk sene beraber olduğu sevgilisiydi o kız!! Ben ilk değilmişim Almanyadan sevdiği, 3 buçuk seneyi 2 ayda nasıl bitirdi hala anlamış değilim. O günün üzerine 1 sene geçti ve şu an herzamankinden çook mutluyuz. Ağustos'da gördüm sevgilimi en son. Çok güzel vakit geçirdik birlikte. Havaalanına bile bıraktı beni. Onu ne kadar özlediğimi aynı durumda olanlar anlayacaktır..Kısmetse önümüzdeki yaz ailesiyle birlikte Ankaraya gelmek istiyor, benin ailemle tanışmak için ve belkide isteme olayı olur arada :) bu gikir ondan çıktı bu arada :). Çok mutluyum arkadaşlar inşallah herşey istediğim gibi gider ve 2012 de nişanlanırız. Eski sevgilisini tamamen hayatından çıkardığına eminim, çünkü kız bir başkasıyla beraber gördüm. Kızla göz göze bile geldik inanırmısınız? Almanya da yaşayan iki kız koskoca istanbulda aynı kişiyi seçtiler. Dünya küçük derler ya inanmazdım :)
Sizce ben boşuna mı seviniyorum?
Arkadaşlar düşüncelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:
Bence seninkinin yurddisindaki kizlara karsi fazla ilgisi var.
Buda beni korkuttu acikcasi,
evlendikden sonra nerde yasamak istiyor? Ne is yapiyor, maddi durumu nasil?

Bence seninkinin yurddisindaki kizlara karsi fazla ilgisi var.
Buda beni korkuttu acikcasi,
evlendikden sonra nerde yasamak istiyor? Ne is yapiyor, maddi durumu nasil?

Kesinlikle Almanya'ya gelme gibi bir niyeti yok. Ben gidecegim Istanbul'a kismetse. Maddi durumu da gayet iyimis, hatta a$iri iyi ya$ina göre, öyle diyor kendisi, kendi gözlerimle görmedim ne kadar kazandigini fln ama yalan söyledigini zannetmiyorum. Aileden ilk Halamla tanisti zaten halam gereken sorulari sordu ona, ciddi oldugundan simdilik emin oldu halam. Artik yaz a dogru belli olacaktir durumlar ama ben herseyin cok güzel olacagina inaniyorum ve bunun arkasinda art niyetlilik olmadigini düsünüyorum.
Almanya'daki kizlar mevzusuna gelince, benden önce birtek o olmus, yani baska bir acigini yakalamadim henüz tesadüfen mi Almanya'dan buluyor yoksa planli mi bunlarin hepsi orasi Allah Kerim :)

bikaç kısmını anlayamadm tam telefondan nasıl tanışıyorsunuz?birde bi msj yüzünden tartşmşsnz ayrılmşsnz bihafta görüşmemişsnz siz haklıyken nasıl karşınızdaki kişi size bir şans daha verir!kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bana göre sizin yaşadığnz ne aşk ne sevgi nede ilişki anlattklarnz tamamen internet üzerinden kurulan bi arkadaşlık siz farklı algılıyorsunuz sadece..ayrıca sizi ayakta uyutmuş kandırmış bir insana şu anda nasıl inanp güvenebiliyrsunz bikere yapan bidaha yapar hep yapar...

evet boşuna seviniyorsun . . .
seni uyutan o olmasına rağmen geri dönüşler hep senden gelmiş . . .
her şeyden geçelim eski sevgilisine aşk mesajları gönderirken bile seninle birlikteymiş . nasıl bu kadar çabuk ve bu olanlara rağmen güvenebilirsiniz . bile bile lades demişsiniz . . .

çok haklısınız ayrıca o kişinin maddi durumunun da iyi olduğunu sanmıyorum. tamamen menfaat-çıkar okuyunca aklıma gelen ilk şey bu.. yanılmayı çok isterim.

Internetten numaralarimizi degistik orasi tamam dogru ama ondan beri sürekli telefonla görüstük ve BULUSTUK! Bitarafimdan uydurmuyorum ben bunlari tabiki de görüstük bulustuk sarildik...Ama mesele bunlar degil bence su an. Kendisini hakli cikarmak icin sucunu kabullenmedigi icin beni azarladi yag gibi üste cikmaya calisti, ben hakli oldugumu elbette biliyordum ama susmayi tercih ettim. O laflari teker teker yedirene kadar bekledim you know? Aramizdakinin ask olup olmadigina da sizin karar verebileceginizi de hic sanmiyorum. Ilk defa asik olmadim ben hayatimda, ilk iliskim degil bu benim tabi cevreden de beraber oldugum oldu, ama birini bukadar cok sevdigimi bukadar cok baglandigimi hatirlamiyorum. Ne hissettigimi BEN bilirim

Tam tersi ben asla geri dönmedim ona, haftalarca onu aramadigimi biliyorum. Hep arayan o oldu. O sesini dinlemek istedigim an iste elime yüzüme bulastirdim okadar. en uzun ayriligimiz 1 ay oldu ve ben 1 ay boyunca telefonuma dokunmadim ta ki o arayana kadar. Ben hakli oldugumu bile bile hicbir zaman arayip sans istemedim ondan.

çok haklısınız ayrıca o kişinin maddi durumunun da iyi olduğunu sanmıyorum. tamamen menfaat-çıkar okuyunca aklıma gelen ilk şey bu.. yanılmayı çok isterim.

Dedigim gibi sadece anlattigi kadariyla biliyorum, gerci maddi acidan beni kullanamaz cünkü onun durumu kötüyse benimki onunkinden 10 kat beter, ögrenciyim sonucta
Almanyaya gelmek istiyor fln diye dce düsünmeyin, ölür de gelmez bu kesin!

ben anlattıklarınızı kendimce yorumladım sizin ne hissettiğinizi elbette bilemem ben sizi tanımam etmem burda kötü niyetle yazılmş bi msjda yok gereksiz tepki veriyrsunz dilerim allahtan ben yanılıyorumdr ama temeli sağlam bi şekilde oturmamş ilşkiler asla yürümüyo siz bi ilk olun mutlu olun nedeyim..ama yinede karşınızdaki insana bukadar güvnmeyn iyice araştrınn işi gücü çevresi insanlar yanıbaşndayken tanıyamzken birbirlerinin içini bukadar mesafe olması güvensizlik yaratıyo ve anlattıklarnzda buna dahil..

hakkınız da hayırlısı olsun..

canım benim bilemiyosun zamanın ne getireceğini bugün asla olmaz dedğimz şey çoğu kez oluyorr biz sadece senin iyiliğini istyruz biraz şüpheci yaklaş emin ol herşeyden sonra üzülen sen olma..

Artik yaz'in belli olur ciddi mi degil mi :) Gercekten ailesiyle gelecek olursa iste ozaman emin olurum ve asil ozaman birbirimizi daha yakindan taniyabiliriz..ben istedigim zaman Istanbula gelip gidebilirim annemin babamin haberi oldugu sürecce, daha cok vakit gecirebiliriz beraber,...bunlarin olmasini istiyorum insallah hayal kirikligi yasamam. Bu tür iliskiler %90 yürümüyor herkes gibi bende biliyorum bunu, ama ise aileler karisiyor birkac ay icinde adi konacak, i$ resmiyete binecek insallah!

canım benim bilemiyosun zamanın ne getireceğini bugün asla olmaz dedğimz şey çoğu kez oluyorr biz sadece senin iyiliğini istyruz biraz şüpheci yaklaş emin ol herşeyden sonra üzülen sen olma..

Herzaman soguk kanliyimdir bu basindan beri böyleydi ve böyle kalacak canim merak etmeyin :) Zaten o eski sevgili meselesinden sonra $art koydum ona..kendi kaybeder ben degil.

hayrılısı olsun canım benimm ama ben yinede tedbiri elden bırakma derim işin içine ciddiyet resmiyet girmeden sen bi karşındaki kişiden eminn ol bişey kaybetmezsin birazcık araştr sordur iş adresini al bişey göndercem diye habersiz git sürpriz yap falann üzülme diyee..inşallah çok mutlu olursnz

İnş.herşey istediğiniz gibi olur ama yine de tedbirli olun daha ilişkinin başında bunları yapan birisi var karşınızda çünkü...

'Birini çok sevdiğinizde, o size bin kere de yalan söylese, yine herkesten çok ona inanmak istersiniz.'
Önermesine en açık örneklerden birisiniz...
İyi uykular olsun efenim... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…