beril03 Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2015 119 56 18 Ağustos 2015 Konu Sahibi beril03 #81 Düşünmü cmyshe .!.: Sen calismayi dusunuyor musun?kayinpederin de olacak mi? Kotu niyetle soyledigini sanmiyorum oda ev almaniza yardim amaciyla dusunmus gibi masrafinizi karsilamak adina.. Genişletmek için tıkla... Düşünmüyorum çalışmayı ilk zamanlar biraz vakit geçirelim istiyorum.
Düşünmü cmyshe .!.: Sen calismayi dusunuyor musun?kayinpederin de olacak mi? Kotu niyetle soyledigini sanmiyorum oda ev almaniza yardim amaciyla dusunmus gibi masrafinizi karsilamak adina.. Genişletmek için tıkla... Düşünmüyorum çalışmayı ilk zamanlar biraz vakit geçirelim istiyorum.
S selin deniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 5.669 4.736 18 Ağustos 2015 Konu Sahibi beril03 #82 beril03 .!.: Büyük bir problemse tabi Genişletmek için tıkla... aslında olmamalı, ama işte insan kafasında ne kadar büyütürse o kadar büyüyor...
beril03 .!.: Büyük bir problemse tabi Genişletmek için tıkla... aslında olmamalı, ama işte insan kafasında ne kadar büyütürse o kadar büyüyor...