Büyük bir kv sorunu :(

Çocuklarınıza bakarım calısın ev alın demesı ıyı bı rsey ne guzel gelecegınızı dusunuyor ama aynı evde oturma ,, fıkrını unutun bence unutturun o olmaz

Offfff su insanlari kendi hayatlarina dahil edip, onlarin istedigi gibi yasamalarini isteyenler ne gicik ya.
Bastan tavrinizi koyun gercekten sonra ipin ucu kaciyor. Elin kizlarini gelin olarak alip, afedersin mal zannedip kendinelerine göre hayat yasamalarini istiyorlar.

Kirmadan söyleyeceksiniz; anne ev evin üstüne olmaz. Sen iyi bir insansin (eger öyleyse) ama bir arada oturunca seytan cok vesvese veriyor insanlara. Buda kötü sonuclar doguruyor, durduk yere kötü olmak istemiyorum kimseyle. Kendi evimi kendi düzenimi istiyorum en basindan. Calisir kiramizi veririz ev alana kadar. Gider geliriz birbirimize, hem sizin hem bizim icin daha iyi olur bu, ayni evde olup birbirimizi üzmektense, ayri evlerde birbirimizi severek davet edelim evlerimize, gidelim gelelim. Ben ayni evde oturmaya karsiyim, kimse icin iyi birsey degil bu.

Bu sekilde söyleyebilirsin kirmadan. Hem fikrini bilir, hemde üzmemis olursun. Israr ederse, sende israr et fikirlerinde.
Ne kimseyi ezmek, ne de kendini ezdirmek lazim. Mesafe olmali, herkes yerini bilmeli, ki sonrada yüz göz olunmasin.

En mantıklısı bu galıba

Nişanlınıza şunu sorun, şimdi hevesi kırılmasın diye he dediniz diyelim, daha sonra hayır dediğinizde annesi daha çok üzülmeyecek mi? Hatta siz şimdi he diyorsunuz diye, kadın kendi evine masraf bakım falan yaptı diyelim, sonradan e söyleseydiniz ben de ona göre kendimi ayarlardım demeyecek mi? Şimdi he diyelim durumu bence kayınvalideniz iyi niyetli de olsa, kötü niyetli de olsa hoş değil.

Onun dışında;
Evliliğimizin ikinci yılı krediyle ev aldık ve sonradan pişman olduk bu kadar büyük borcun altına girip stres olduk çünkü. Herkes farklıdır tabi ki ama bunu da düşünün ev almadan. Daha evliliğin sıradan dertlerine alışmadan büyük borçlar altına girmeyin derim ben naçizane.

Kesinlikle aynı ev fikrini kabul etmeyin. Sonra başınıza çok vurursunuz. Pembe gözlükler düğün sabahı çıkarılıyor malesef gözünüzden.

Her şeyi anladım da ev alıp niye onlarla yaşıyorsunuz onu anlamadım.

kadınlar klübü'nde bir günde açılan her 10 konudan 7 si kayın valide sorunu...

Belki başta çok yüz verdin o da ondan bu şekilde düşünüyor ?. Bu arada kendi ailen ne diyor bu olaya

bence sınırınızı çizin, sert bir dille olmasa da onlara düşünclerinizi ve ne kadar kararlı olduğunuzu gösterin. onlara diyorum çünkü nişanlınızın da kararlılığınızı görmesi lazım.

Sen calismayi dusunuyor musun?kayinpederin de olacak mi? Kotu niyetle soyledigini sanmiyorum oda ev almaniza yardim amaciyla dusunmus gibi masrafinizi karsilamak adina..

Düşüncesiz bir insan değilimdir ama bırakın kırılsın kayınvalideniz. Şimdi o kırolmazsa ilerde eşiniz ve siz daha çok kırılırsınız. Kadın resmen size hayat planı çizmiş. Sonrasında da gayet karışır bu kafada olan biri. O yüzden mesafeyi şimdi koyun. Eğer istemiyorsanız istemiyorum derim. Yaşayacağınız hayatı kalp kırmayayım diye başkalarının istediği şekilde yaşamak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…