İnşallahnişanlınıza, annenin ne güzel hayalleri varmış gibisinden sorun ağzını arayın diyecektim ama galiba dedikleri hayallerinin ötesindeymiş.
İnşaallah herşey gönlünüzce olur.
Bende kötü gelin olmıyım diye uğraşıyorum :)vay vay en tehlikeli kv modeli.
kötü kv olana ne diye iyi gelin olmak için çaba sarf ediyorsun ki kısasa kısasBende kötü gelin olmıyım diye uğraşıyorum :)
En mantıklısı bu galıbaKirmadan söyleyeceksiniz; anne ev evin üstüne olmaz. Sen iyi bir insansin (eger öyleyse) ama bir arada oturunca seytan cok vesvese veriyor insanlara. Buda kötü sonuclar doguruyor, durduk yere kötü olmak istemiyorum kimseyle. Kendi evimi kendi düzenimi istiyorum en basindan. Calisir kiramizi veririz ev alana kadar. Gider geliriz birbirimize, hem sizin hem bizim icin daha iyi olur bu, ayni evde olup birbirimizi üzmektense, ayri evlerde birbirimizi severek davet edelim evlerimize, gidelim gelelim. Ben ayni evde oturmaya karsiyim, kimse icin iyi birsey degil bu.
Bu sekilde söyleyebilirsin kirmadan. Hem fikrini bilir, hemde üzmemis olursun. Israr ederse, sende israr et fikirlerinde.
Ne kimseyi ezmek, ne de kendini ezdirmek lazim. Mesafe olmali, herkes yerini bilmeli, ki sonrada yüz göz olunmasin.
özenerek ev alcan senin oturamadığın güzelim evini elalem mahfetcek sırf kredi çabuk bitsin diye, böyle mantık batsınOnlarla yaşayacağız orayada kiracı koyulcak hani mantık o
Belki başta çok yüz verdin o da ondan bu şekilde düşünüyor ?. Bu arada kendi ailen ne diyor bu olayaGeceden beri kendimi yiyorum açıkcası 2016da düğün yapmayı düşünüyorduk nişanlımla ama kv herşeyi planlamış.
Düğün yerini, alanacakları, ev alırsınız kredisi bitene kadar bizimle yaşarsınız diyor.
Çocuklara ben bakarım siz çalışırsınız diyor yani evlenmeden çocugumda oldu.Çok moralim bozuk öle biri değildi aslında
şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sizce ne yapmalıyım bana kırılmadan ona nasıl sölemeliyim açıkcası korkuyorum ya
evlendiğimizde de evimin içine karışmaya kalkarsa ne yaparım?
Geceden beri kendimi yiyorum açıkcası 2016da düğün yapmayı düşünüyorduk nişanlımla ama kv herşeyi planlamış.
Düğün yerini, alanacakları, ev alırsınız kredisi bitene kadar bizimle yaşarsınız diyor.
Çocuklara ben bakarım siz çalışırsınız diyor yani evlenmeden çocugumda oldu.Çok moralim bozuk öle biri değildi aslında
şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sizce ne yapmalıyım bana kırılmadan ona nasıl sölemeliyim açıkcası korkuyorum ya
Sen calismayi dusunuyor musun?kayinpederin de olacak mi? Kotu niyetle soyledigini sanmiyorum oda ev almaniza yardim amaciyla dusunmus gibi masrafinizi karsilamak adina..Geceden beri kendimi yiyorum açıkcası 2016da düğün yapmayı düşünüyorduk nişanlımla ama kv herşeyi planlamış.
Geceden beri kendimi yiyorum açıkcası 2016da düğün yapmayı düşünüyorduk nişanlımla ama kv herşeyi planlamış.
sölemedim daha istemezler sonuçta neden istesinlerBelki başta çok yüz verdin o da ondan bu şekilde düşünüyor ?. Bu arada kendi ailen ne diyor bu olaya
daha ortada çocuk yok belki düşünmüyorum nerden biliyor ki?Çocuklarınıza bakarım calısın ev alın demesı ıyı bı rsey ne guzel gelecegınızı dusunuyor ama aynı evde oturma ,, fıkrını unutun bence unutturun o olmaz
evet sinir olurum ben sonuçts kendim alıcam ev alma fikrimiz vardı evet ama kv oturma fikrim yoktu:Sözenerek ev alcan senin oturamadığın güzelim evini elalem mahfetcek sırf kredi çabuk bitsin diye, böyle mantık batsın
Büyük bir problemse tabikadınlar klübü'nde bir günde açılan her 10 konudan 7 si kayın valide sorunu...