Büyük bir kv sorunu :(

krediyle ev alıyorsanız kredi bitene kadar neden onlarla yaşıyorsunuz? hali hazırda bir ev olmayacak mı zaten?
diğer konularda ben bir şey göremedim kadın kendince hayal kuruyor işte. Gülümseyip geçmek zor değil bence, önemli olan senin ne istediğin ve bunu yapmaktaki kararlılığın.

Onlarla yaşayacağız orayada kiracı koyulcak hani mantık o

En iyisini yapmışsınız siz tebrik ederim

Onlarla yaşayacağız orayada kiracı koyulcak hani mantık o
anladım, ev kendini amorti edecek yani.
Bence hiç girme bu işe. Nasıl olsa çalışıyorsun, ona göre kredi miktarınızı belirlersiniz.
En güzel günlerinizi esaret altında geçirmeyin.

Reactions: anu
sen bırakırsan gider bütün her şeyi kendi zevkine göre yapar sende bakakalırsın bence bazen terslemek gerekiyo o kırmızı al diyosa mavi almak gerekiyo yoksa anlamıyolar gardolabında neyi nereye yerleştireceğine kadar evindeki battaniyeyi nereye koyacağına kadar karışıyolar

Ben 6 aylık evliyken kayinvalidem de 20 gün kaldım hayatımız da hiçbir renk yoktu ve eşimle hiç muhabbet edemedik o günlerde aramiz bozuldu 20 günde

Bende öle olsun istemiyorum herkesin kendi evi insan yeri geliyor annesiyle anlaşamıyor.

Başından kabul etme nişanlınla Konuş sonra daha çok üzülür şimdiden ayrı yaşayacağımızı söyleyelim de o sölemezse laf arasında sen söyle yoksa pişman olursun.

ben kötü niyet göremedim daha çok sanki size kolaylık olsun diye bir rahatlatma hissettim.

şimdi tüm bunları kendi hayali olarak, aklından geçenleri paylaşmak maksatlı, gayet iyi niyetli demiş olabilir.
ya da....
yapılacaklar listesini direk önünüze koymuştur.
bu ayrımı seçemiyorsanız, gayet iyi niyetli olarak, bu dediklerini nişanlınıza sorun.
bizim aileler misal, hep düğün istediler. biz, özellikle ben istemedim.
benim kaynanamında böyle tarz konuşmaları oluyor. ciddiye almıyorum. :)

Ben çok takıntılı bir insanım üstelik bu konuya taktım kafamı mideme ağrılar girdi düşünmekten

Sacmalamasin nisanlin. Ne demek hevesini alsin cocukmu poupohluyosunuz.
O soylemiosa sen soyle.
Sakin beraber oturma. Esin hayir demiyosa bana annesinin sozune bakacak gibi geldi.

Reactions: anu
Kırmadan ve inceden dokundurarak şöyle söyliyebilirsiniz,Annecim sizde yuva kurmuşsunuz ve sorumluluklarınızı yerine getirmişsiniz artık dinlenme zamanınız gelmiş ve bizim nasıl yaşayacağımızı planlayarak sıkıntıya düşüp üzülmeyin,yardıma ve fikre ihtiyacımız olursa ilk size danışırız zaten,büyüklerimizden başka kime güvenicez bu devirde,gibi bir konuşma olabilir.Sakın olaylar karşısında he diyip geçme tepkini yeri ve zamanında göster,kararlarını ve isteklerini açık bir şekide belli et ve uygula,doğru olanda bu zaten,Eğer ters tepki gösteriyorlarsa sana saygıları olmayan anlayışsız ve bencil kişilerdir demek,böyle insanlarla hayatının ellerinden kayıp gitmesine izin verme.

Güzel bir ilişkimiz var yıpransın istemiyorum. ev ev üstüne olmaz ki sizin dedikleriniz çok mantıklı :)

Ben çok takıntılı bir insanım üstelik bu konuya taktım kafamı mideme ağrılar girdi düşünmekten
nişanlınıza, annenin ne güzel hayalleri varmış gibisinden sorun ağzını arayın diyecektim ama galiba dedikleri hayallerinin ötesindeymiş.
İnşaallah herşey gönlünüzce olur.

vay vay en tehlikeli kv modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…