Büyük bir kv sorunu :(

İşte birlikte daha az para harcarız diyemi düşünüyor acaba

İşte birlikte daha az para harcarız diyemi düşünüyor acaba
Daha evlenmeden ne para hesabı bu?
Hiç mi gezmeyeceksiniz, hiç mi canınız birşey istemeyecek her acıdan bırlıkte yasamak cok zor kesinlikle kabul etme.
Senin ailen yok mu onlar ne diyor?
Şimdiden onun annesinin hevesi kırılmazsa ileride sen çok kırlırsın haberin ola...

Kayınvalide iyi niyetli olarak bunları düşünmüş olabilir ancak yine de daha sonrası için temkinli davranıp bu durumu açıklığa kavuşturmadan evlenmeyin. Nişanlınızın açıklaması da konuyu geçiştirmek için yapılmış gibi. Siz çizgilerinizi kesin bir şekilde belirleyip karşı tarafa kabul ettiremezseniz ileride çok büyük sıkıntılar yaşarsınız.

Bende nişanlımla konuştum oda hevesini kırmayalım şimdilik tamam diyelim diyor bu seferde onun istediği gibi olursa. S

Hayir simdilik hevesini kirmayalim falan diye tamam demeyin.
Sakın kabul etme.
Evin ayri olsun.
Simdi hevesini kirmazsan ileride senin heveslerinin hepsi kırılır.

Nisanlin da evcilik oyunu sanmasin ayni evde oturmayi.
Siz net olun. Asla kabul etmeyin.
Kim kiriliyosa kirilsin.

Daha söyleyemedim açıkcası

Bende öle düşünüyorum evliliğimi zehir etmek istemiyorum

Ben kesinlikle istemiyorum aynı evi zaten

Sakın müdahale ettirme nişanlın annesini kırmamak istemiş ama seni hiç düşünmemiş. Birlikte yaşamak eminim zordur. Ay sonunda düğünüm var benim kv başta onlara yakıın bir yerde ev tutalım istedi bana yemeklerini ben yaparım hatta bizde yer evinize gidersiniz dedi hayır anne öyle olmasını istemiyorum ben yapabilirim dedim ve şimdi ne onlara ne de benim aileeme yakın bir yerde ev tuttuk. Kendi evi gibi yok insanın evimizi dizdik kv sandalyenin yerini oynatsa hemen bana sesleniyor gel bak bunu buraya koyayım mı diye. O ev senin olmayacak neden en mutlu zamanlarımızı kötü geçiresiniz. İnan kendi evin bir başka. Sürekli eve gidiyoruz nişanlımla dolapları karıştırıyoruz hayal kuruyoruz. Açık açık söyle ben birlikte oturmak istemiyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…