- 20 Mart 2008
- 141.026
- 211.967
- 60
Bende öle düşünüyorum kendi evim bile diyemezsin
Kendi eviniz gibi asla olamaz,bunu bir kere nişanlınıza söyleyin açık ve net konuşun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öle düşünüyorum kendi evim bile diyemezsin
İşte birlikte daha az para harcarız diyemi düşünüyor acababenim anlamadığım kendi evinizi alacaksınız ve bunun kredisini siz ödeyeceksiniz neden o evin içinde değil de kv evinde kalacaksanız ki? tamam mutfak fatura masrafı olmasın demiş kadın ama yinede manevi olarak çok yıpranırsınız
Dedim işte oda hevesini kırmayalım dedi çokta üstüne gitmek istemedim olay yeniykenKendi eviniz gibi asla olamaz,bunu bir kere nişanlınıza söyleyin açık ve net konuşun..
şimdilik tamam derseniz daha çok sorun yaşarsını, kadın sizin yerinize bütün evlilik plnını yapmış. hemen söylemelisinizBende nişanlımla konuştum oda hevesini kırmayalım şimdilik tamam diyelim diyor bu seferde onun istediği gibi olursa. S
Ben rahatıma düşkün bir insanım hemdeoooov geçmiş olsun eğer şimdi hırlamazsanız kadının dediği her şeyi eş..k gibi yapacaksınız demektir..
Dedim işte oda hevesini kırmayalım dedi çokta üstüne gitmek istemedim olay yeniyken
Daha evlenmeden ne para hesabı bu?İşte birlikte daha az para harcarız diyemi düşünüyor acaba
Ben annemi bile karıştırmadım sinirlenme mek elde değilşimdilik tamam derseniz daha çok sorun yaşarsını, kadın sizin yerinize bütün evlilik plnını yapmış. hemen söylemelisiniz
Bende nişanlımla konuştum oda hevesini kırmayalım şimdilik tamam diyelim diyor bu seferde onun istediği gibi olursa. S
Daha söyleyemedim açıkcasıDaha evlenmeden ne para hesabı bu?
Hiç mi gezmeyeceksiniz, hiç mi canınız birşey istemeyecek her acıdan bırlıkte yasamak cok zor kesinlikle kabul etme.
Senin ailen yok mu onlar ne diyor?
Şimdiden onun annesinin hevesi kırılmazsa ileride sen çok kırlırsın haberin ola...
Bende öle düşünüyorum evliliğimi zehir etmek istemiyorumKayınvalide iyi niyetli olarak bunları düşünmüş olabilir ancak yine de daha sonrası için temkinli davranıp bu durumu açıklığa kavuşturmadan evlenmeyin. Nişanlınızın açıklaması da konuyu geçiştirmek için yapılmış gibi. Siz çizgilerinizi kesin bir şekilde belirleyip karşı tarafa kabul ettiremezseniz ileride çok büyük sıkıntılar yaşarsınız.
Söyle ve sende aileni dinle senin annenin de hevesleri vardır..Daha söyleyemedim açıkcası
Bende nişanlımla konuştum oda hevesini kırmayalım şimdilik tamam diyelim diyor bu seferde onun istediği gibi olursa. S
Dedim işte oda hevesini kırmayalım dedi çokta üstüne gitmek istemedim olay yeniyken
Ben kesinlikle istemiyorum aynı evi zatenHayir simdilik hevesini kirmayalim falan diye tamam demeyin.
Sakın kabul etme.
Evin ayri olsun.
Simdi hevesini kirmazsan ileride senin heveslerinin hepsi kırılır.
Nisanlin da evcilik oyunu sanmasin ayni evde oturmayi.
Siz net olun. Asla kabul etmeyin.
Kim kiriliyosa kirilsin.
Tabikide annem böle birşeyi ben istesem bile istemezSöyle ve sende aileni dinle senin annenin de hevesleri vardır..
Mesela kızı rahat yaşasın yeni evliyken para derdine düşmesin ister..
Aynen ondan korkuyorum"Şimdilik tamam diyelim."
"Ama tamam demiştik. Sonradan sözden dönmek olmaz."
Bende kendi evimde rahat etmek istiyorumKendi eviniz gibi asla olamaz,bunu bir kere nişanlınıza söyleyin açık ve net konuşun..
Bende kendi evimde rahat etmek istiyorum
Geceden beri kendimi yiyorum açıkcası 2016da düğün yapmayı düşünüyorduk nişanlımla ama kv herşeyi planlamış.
Düğün yerini, alanacakları, ev alırsınız kredisi bitene kadar bizimle yaşarsınız diyor.
Çocuklara ben bakarım siz çalışırsınız diyor yani evlenmeden çocugumda oldu.Çok moralim bozuk öle biri değildi aslında
şimdi neden böyle yapıyor anlamıyorum. Sizce ne yapmalıyım bana kırılmadan ona nasıl sölemeliyim açıkcası korkuyorum ya
evlendiğimizde de evimin içine karışmaya kalkarsa ne yaparım?