• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyuk bir kurumda insan kaynaklarinda olan varsa bakabilir mi acaba?

bibi95

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
524
978
18
29
Yurtdisinda yasiyorum, buyuk uluslararasi bi sirkete basvurdum. Ayni ilana arkadasim da basvurdu ama benden 2-3 gun oncedir. Bugun ilan kapandi ve arkadasima gorusme talebi maili geldi. Bu, tum istediklerine attilar ve benim sansim yok mu demek? Ve saat 6 oldu burda.

Yurtdisinda yasiyorum, buyuk uluslararasi bi sirkete basvurdum. Ayni ilana arkadasim da basvurdu ama benden 2-3 gun oncedir. Bugun ilan kapandi ve arkadasima gorusme talebi maili geldi. Bu, tum istediklerine attilar ve benim sansim yok mu demek? Ve saat 6 oldu burda.
Kurumsal bir firmada insan kaynaklari biriminde calismiyorum ama sorunuzun cevabı çok net. Son dakika değişikliği olmaz ise yüzde 95 maalesef şansınız yok demek.

Kurumsal bir firmada insan kaynaklari biriminde calismiyorum ama sorunuzun cevabı çok net. Son dakika değişikliği olmaz ise yüzde 95 maalesef şansınız yok demek.
Seyi merak ettim aslinda. Herkese ayni anda mi gidiyor mailler? O nedenle hr da calisan birini sordum. Farkli hr lar bakiyor olabilir vs.

Değerlendirip kriter uymazsa, size dönüş sağlarlar

Seyi merak ettim aslinda. Herkese ayni anda mi gidiyor mailler? O nedenle hr da calisan birini sordum. Farkli hr lar bakiyor olabilir vs.
Genelde süreç şu şekilde oluyor; Aynı gün içerisinde ilk önce cvler kontrol edilir. Uygun görülen adaylar için yine farklı bir gün için tek gün içerisinde görüşecek zoom veya yüzyüze görüşme ayarlanır. En son aşamada da yöneticiler ile görüştülur ve uygun görülen adaya iş sartlarina ilişkin mail atılır. Bazı istisnası durumlarda kişinin maaşı beğenmesi, son dk vazgecmesi gibi şeyler olur ve geriye dönük adaylar ile tekrar iletişime geçilir.
Ancak sizin yazdığınız gibi ilan kaldırıldı ise cagirilacak adaylar zaten belirlenmis demektir

Back