Büyük bir dert değil orijinal fikirlerinizi bekliyorum

Fatalstoke61

Gerçek bir kadınsan kraliçesin
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
162
80
28
Arkadaşlar hatta bu bir dert bile değil ama bunca dert arasında kafamız dagilsin hemde ufkumuz açılsın.4yillik bir arkadasligim hatta dostluğum var aynı evde yaşıyoruz su anda.ona anlamlı bir doğum günü sprizi hazırlamak istyrm fikir ve onerilerinizi bekliyorum.ve bu yapacağım sürpriz onu duygulandirsin hemde çok mutlu etsin istiyorum.simdiden teşekkürler

balonların ucuna seveceği resimleri bastırıp bağlayabilirsin havada aslı kalacak şekilde, sevdiği insanları çağırabilirsin, sevdiği içki ve pasta eşliğinde beklenmedik anda... daha ne olsun hoş muhabbet sohbet eşliğinde...

hiç bir fikrim yok. duygusal mıdır, mantıkçı mıdır. bilemedim. ben de takip edeyim de orjinal fikirler çıkarsa faydalanayım.

Chess güzel fikir sunmuş benim de aklıma ilk gelenlerden birisidir. Balonların ucuna bir şeyler asıp bırakmak.

Güzel anılarınızı da yazabilirsin.
Bir fotoğraf bir güzel anı.

Umarım bu arkadaşın bu yaptıklarına değecek biridir

arkadaşlarınızla onun için küçük notlar yazın, dilek ağacı gibi bir şey edinip üzerine minik zarflarla kurdelelerle bağlayın. çok güzel şeyler çıkabiliyor notlardan :)

tüm arkasasları eve doldurun,onlar evı süslesın,yapabılıyorlarsa bır kamera kaydı yapamıyorlarsa duygularını ıfade eden mektuplar kagıtlar yazsınlar..evde pasta yiycek ıvır zıvır olsun..
sizde arkadasınızı dısarı cıkarın bi pastaneye gidip küçük tek porsıyonluk pastalarla kutlayın dogumgununu,beklentısı kalmasın yanı:)
sonra eve geldıgınızde hobaaaa:):)

Evet çok güzel balonu bende düşündüm ama uçan balonları nereden alabilirim bu birincisi.evde kamera olayida hoş bi fikir daha başka önerileri olan var mı seçenek çoğalırsa kararsizlikta artar gerçi ama bu arkadaşım çok tatlı bi insan hiç sevgilisi olmadı arkadaşlarımız sevgililerinden çiçek alırdı bende ona alirdim mutlu olmasını çok istiyorum o mutlu olursa bende mutlu olcam değecek bi insan.insallah Allah sizleri de çok iyi dostlarla karşılaştırın kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…