BÜYÜK BİR ÇIKMAZDAYIM AKIL VERİN NE YAPAYIM

Gayet doğal bir şekilde kardeşinize sorabilirsiniz. Sana verdiğim montun ceplerine bir bakarmısın biriktirdiğim altınlarda eski kıfattelerdi belki onun cebindedir diye. Zaten bulsa verirdi elbet kardeşiniz ama sorun siz yinede belki montu kullanmamıs farketmemiştir.
Kapıcıyada sana verdiğim kıyafetlerden sağa sola verdiğin oldumu başıma böyle böyle bir olay geldi diyin. Eğer aldıysa bile muhtemelen haberi yokmus gibi takılcaktır öyleyse çalındı ben polise haber vereyim diyin. Ve öylede yapın.

Geçmiş olsun , özellikle eşinizin annesinden kalan hatırasına cok üzüldüm..
bencede çok mantıklı bi yaklasım. kendi ellerinizle altınları vermişsiniz.

kardeşinizle iligli sorunlar varmış. eger o almış olsa ztn size söylemez. anca aldıgı harcadıgı seylerin farkına varırısnız. yada agzını arar gibi montun cebinde unutmusum bakarmısın yok dersede ben o zaman polise gideyim derseniz belki korkarda söylr

kıyafetin içine altın saklamak da değişikmiş.
giden gitmiştir bence..
hangi kıyafette bilmiyor musunuz?
monta sakladıysanız kardeşiniz almıştır.
diğer kıyafetlerdeyse siz elinizle apartman görevlisine vermişsinizdir.

Ya üzgünüm ama kimseden şüphelenmeyin. Böyle bir şeyi hangi kıyafete koyduğunuzu unutup birilerine veren birisi belki de başka bir yere saklamıştır da bulamıyordur diye geldi aklıma. Kapıcı merak edip bakmıştır poşetlere belki kendilerine uygun birşeyler içinden çıkarsa kendileri giymek için.

Polise haber verdim diyelim ya kardeşimde çıkarsa çünki düşünmedim degil emin olsam kardesimden hemen haber veririm, çünki kolyemde aylemdekilerin isimleri var yüzük ise 30 yıllık illaki bulunur

O zaman kardeşinize polise haber vereceğinizi hafiften çıtlatın bakın bakalım tepkisi ne olacak

X