Büyük beden modern kiyafetleri nerden bulabilirim?

kurdele2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
6
0
1
Selam arkadaslar.
Ben almanyada yasiyorum.
Istanbula tatile gitmek istiyorum.
Herkes alisveris yapmak icin can atiyor ama ben kilolu oldugumdan Istanbulda hic alisveris yapamiyorum.
Bana önerebileceginiz yerler varmi? Cok mutlu olurum. Online siparis verebilecegim sayfalarda olur. Ama daha yirmili yaslardayim. Modern olursa sevinirim.
Sevgiler :)

Oy bu benimde sorunum.Büyük beden dedinmi eski model,arabesk kıyafetler hep.Faik sönmez de var ama biraz fiyatlı.Birde googleden aratın.Ama almanyad yaşıyormuşunuz.Bu dediğim ancak online alışveriş için geçerli olur.

Tskler. Evet cok zormus..

Lcwaikiki de birçok modelde var kalıpları büyük ayrıca h&m c&a ve kotonda büyük beden koleksiyonu var . Birde love my body var ve marks spencer var

geçenlerde bir arkadaşıma aliexpress'ten sipariş verdik ve memnun kaldık. Yabancı alışveriş siteerini kullanabilirsiniz. Biz şu fotoğraftaki ortadaki kıyafeti aldık. Dilerseniz satış adresini bulabilirim.

Marks And Spancer , Debehams , H&M bunlarda var Debehams İstanbulda iki Avmde var Cevahir ve Mall Of İstanbul'da diğer ikisi hemen hemen her Avm de var. İnternet Alışverişlerde fırsat sitelerine oluyor benim bildiğim markafoni 1V1Y ta karşılaştım ben.İstanbul'da bir adres varsa bu sitelerede bakabilirsin.

Marks and Spencer yazacaktım ama hem yazılmış hem almanya da vardır o :)

Bence halk pazarlarini gezmelisiniz her yilda 1 hafta kadar gidip pazarlardan alisveris yaparim

Bonprix'i öneririm.
Türkiye'ye de Almanya'dan gönderdiklerine göre eğer Almanya'da yaşıyorsanız mağazadan da alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…