buyuk beden kıyafetler 44-46 beden xı - xxl beden kıyafetler

Bayanlar satislarim hala dewam ediyor ..yokmu buyuk beden isteyennn

Canım beyazli etegin belini boyunu bi ölcermisin turkuazli tunikte de gözüm var elbise ara boy galiba benim kotlarım fena halde bollasti ilk fırsatta ekliycem snin icin inş 44 46 olur senin bluzlar bana tam guzel oldu hatta biraz dar olan lar varsa dahada iyi olur tisort tunik turu satında alabilirim

tamam canm bakıyım eklerım seının ıcın .elbıse dedıgın hangısı acaba??etekde 46beden boyum 165 bana bıras uzun gelıyor yanı yınede olcerım

canım üstü pembeli eteği siyah elbise ve siyah elbise ve tuniklerinin 42 44 bedene uygun olanı var mı birde fiyat nedir yazabilir misin

Canm ustu pembeli elbisem.satildi malesef.siyah elbisede 46bedendi.ama http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730597 burda elbiseler abiyeler war bak istersen burdakilerin hepsi 42 44e uyar fiyatlar uygun zaten.o pembeli gibi olan elbisenin modelinden siyahbeyazli olan war.bakip begendigini sole ayrintili bilgide veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…