• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyuk beden gisilerin çirkinligine son verelim

Sevfb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
3
1
1
36
Herkese merhablar yeni üyeyim.sevil ben. 28 yasindayim meslegim ogretmn Siteyi çözmeye çalışıyorum. Face ortamından biraz farklı. Neyse.... ben bir sorunu/ eksikliği/ yanlışĺıği artık ne derseniz ondan bahsetmek istiyorum. Nette face de instagramda olan butun buyuk bedenleree baktim. Ancak hepsi icin ortak bir fikir cikti: hepside genc isi degil. 45 yas ustu anne giysileri cogu. Halbuki kucuk bedenlerin giydigi nice guzel elbislrin yurt disinda buyuk bedenleride var bizim ülkemizde niye yok amlamis degilim. Elbise ariyorum bir stede full abiye. Yahu gunduz bunu giyip disari mi cikayim ben ?????? Bircok firmaya sikayetimi belirttim. Umarim herkes benim gbi dsunur. Sizlerin fikri nedir ?

İnternetten bakmayın siz de, mağazaları dolaşın. Ne tarz giyiniyorsunuz mesela o tür mağazalara girin. Ben zayıfım, bir giysi beğeniyorum mesela, bir bakıyorum küçük bedeni yok ya da kalmamış, en battalları kalmış. Ya diyorum bu kadar güzel bir şeyin nasıl küçük bedenini de yapmazlar, neden zayıfları da düşünmezler :sinirli:
Ben açığım -gerçi artık açığı da kapalısı da aynı giyiniyor, bir tek başörtü farkı var- ve genelde sporumsu (nasıl oluyorsa :KK70:) giyiniyorum, bulunması zor giysiler değil yani, büyük beden kaynıyor. Mesela annem biraz kilolu, ona göre bir sürü şey var ama genç işi diye almak istemiyor. Erkeklere büyükbeden çok zor bulunuyor ama bak. :KK64:

Yok size istedgm modelleri gostersem bana hak verirsiniz inan. Ben daha hicbirseyde gormedim

Hımm :KK51: doğrudur. Türk halkının standartlarına göre bir şeyler tasarlamaları lazım. Tabi bunu yaparken çok zayıfları da unutmasınlar :110:

Hımm :KK51: doğrudur. Türk halkının standartlarına göre bir şeyler tasarlamaları lazım. Tabi bunu yaparken çok zayıfları da unutmasınlar :110:

Ah ah çinli arkdsm var bana ordan bi elbise getirmisti bir de etek bluz takimi inanin nere gitsem bunu nerdn aldiniz bayildk falan diyorlardi gene arkdsima siparis mi versem acaba :)))

Ben de zor buluyorum büyük beden şık giysiler. 46 bedenim. Bir çok yerde yok bu beden. En fazla 44 var. Sırf bu yüzden Zayıflamak istiyorum. Zayıflamak da ne kadar zor bir şeymiş. Mide genişleyince geri dönüşü zor oluyor. Ah o ilaçlar ah...

Back