Ben kilolu bi insanım ama kilolular gelinlik giyemez diye bişey yok tabi.. Bana yardımcı olur musunuz kilolulara gelinlik modelleri konusunda ve izmir ve ankarada nerden bulabilirim acaba? Çok üzülüyorum bu konuya
Ben kilolu bi insanım ama kilolular gelinlik giyemez diye bişey yok tabi.. Bana yardımcı olur musunuz kilolulara gelinlik modelleri konusunda ve izmir ve ankarada nerden bulabilirim acaba? Çok üzülüyorum bu konuya
cogu kısı dıktırıyor canım bunun ıcın kılolu olmana gerek yok...zayıfıda kılolusuda dıktırıyor ayrıca zaten gelınlıkcıler vucut tıpıne uygun modeller onerıp ona göre model cıkarıyorlar...
hic üzülüp tasalanma NeKHBeT
gelinlikciler istedigin gelinligi vucutuna göre uygun hale getiriyor
dikis yerlerini bile öyle kapatiyorlar ki asla gelinligin degisime ugradigi belli olmuyor.
cnm ben de kilolu bir gelin oldum, arkası çapraz bağlı bir gelinlik aldım aysiradan, yani ayarlanabiliyor üstü de korseliydi
benden 10 kilo şişman ya da 10 kilo zayıf birine de oluyordu gelinlik, arkadan sıktıkca zayıfladım kolları da duvağımla kapattım her gören ne kadar zayıflamışsın dedi =)))
bence herhangi bir gelinlikçiye git durumunu anlat korseli ayarlanabilen de, bir kaç yerde dene, en içine sineni al
baktın olmadı bu özelliklerde bir gelinlik diktir
Benim gözlemlediğim kadarıyla büyük bedende en iyi sonuç için:
Straplesten kaçınmak gerekiyor. Özellikle v yaka ya da omuzlar çok geniş değilse düşük omuz hoş duruyor. Kollarda gamze özçelik tarzı dökümlü kollar bence dar koldan daha iyi bir seçim.
Eteğin mümkün olduğunca düz olması yararınıza. A-kesim denen orta kabarıklık en iyisi. Çok kibar görünüyor.
Büyük beden bayanlarda bazen hayal edilenle üstüne yakışan aynı şey olmuyor. Bence, hayallere çok takılmayıp sizi en güzel gösterecek şeye odaklanmalı. Ayrıca unutmayın, bir gelinliği gösterecek olan şey altındaki tarlatanın büyüklüğü ve üstündeki malzemenin bolluğu değil; işçiliği ve kumaşının nadir ve pahalı olmasıdır.