- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Boyum 1.72 kilom 94 50 beden giyiyorum.Bana a kesim gelinlik modelleri atabilir misiniz ? Nasıl giyinmeliyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç beden olur.Ama ben bedenimi 50 diye biliyorum.Bu boy ve kiloya 50 beden giyilmez ki. 169 boy 87 kilo ile gelinlik giydim 44 bedendi.
44 46 olur bana kalirsa. 50 bedenseniz kilonuz 100'ün üzerindedir.Kaç beden olur.Ama ben bedenimi 50 diye biliyorum.
Şöyle soyleyim 40 beden bile giydirdiler gelinlikcide sırtım kapanmadi giyiyorum ama sırtım kapanmadi44 46 olur bana kalirsa. 50 bedenseniz kilonuz 100'ün üzerindedir.
Peki diktirip kiralattirabilirmiyim Ankara da gelin alma da giyicem İzmir de düğünüm olacakBende 1.70 boy 80 kiloyla 42 giydim. Size de 44-46 falan rahat olur diye düşünüyorum
40 beden tabii ki kapanmaz 60 kilo degilsinizŞöyle soyleyim 40 beden bile giydirdiler gelinlikcide sırtım kapanmadi giyiyorum ama sırtım kapanmadi
40 beden tabii ki kapanmaz 60 kilo degilsin
Nasıl bir gelinlik modeli önerirsiniz ?
Nasıl bir model tercih etmeliyim sizce ?62 kiloyum abiye,elbise de 40 beden tam oluyor.
Sizde kapanmaz 40 beden gelinlik
44-46 denemelisiniz.
Modelleri bilmiyorum ama özel dikim olmasa da olur o bedene rahat bulursunuz.
Ben biraz model bakıp buraya resim atayım bulabilirsem.Nasıl bir model tercih etmeliyim sizce ?
46 50 diye degil de xl xxl gibi bedeniniz ne?Boyum 1.72 kilom 94 50 beden giyiyorum.Bana a kesim gelinlik modelleri atabilir misiniz ? Nasıl giyinmeliyim ?
Olur arastiririm zaten yarın bir gelinlikciye gidicem.Ben biraz model bakıp buraya resim atayım bulabilirsem.
Sizde bı netten 46 beden araştırın en azından fikriniz olur.
46 50 diye degil de xl xxl gibi bedeniniz neki
Kıyafete bağlı evde large bile giyiyorum bazen 3 xl
Kalcam ve omzum geniş kol kısmı nasıl olmalı birde düğünümüz akşam olacak kır dugunuAslinda kilo kadar vucut tipi de onemli. Armut tipiyse vucudunuz a kesim olabilir. Kalca genis omuz genisse dikkati bele cekmek icin korseli olabilir dikdortgen vucut tipine duz kesim olabilir. V yakali kalin askili gelinlikler kum saati vucut tipin varmis gibi gosterir mesela.
Kollar kalinsa uzun kollu oneriyo bu isin uzmanlariKalcam ve omzum geniş kol kısmı nasıl olmalı birde düğünümüz akşam olacak kır dugunu
Vucudumla orantılıKollar kalinsa uzun kollu oneriyo bu isin uzmanlari