büyük beden dantelli iç çamaşırı nereden bulabilirim?

melsa34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
1.292
7
66
İstanbul
herkese merhabalar ve bayramımız kutlu olsun.
Fıstıklar ben bayağı kıloluyum yanı 100 ün üzerinde ve bıktım nenemin donu gibi donlar giymekten ve biçimsiz biçimsiz ve gösterişsiz sütyenler giymekten.Bizim kaderimiz mi bu,napalım kıloluyuz diye koca kadın kıyafetleri var zaten her yerde şişmanlar için.Şöyle dantelli,hoş,farklı ama rahatta edebileceğim iç çamaşılarını neren bulabilirim,bilgisi olan varmı??
bu arada zaten sütyende minimizer kullanıyorum ama ne bilim şöyle askıları hoş olan bi sütyen bulamıyorum:((((

bir fikri olan yok sanırım??
hayır yarın bigün evlensem ne olacak??
kendimi kılolarıma rağmen azıcık feminen hissetmek istıyorum,olduğu kadar yani..
klasık markaların çamaşırlar hep aynı..
ama bulan buluyo bunu da biliyorum
neyse iş yine başa kaldı anlaşılan:((

Ben yurtdisinda kaliyorum burda Marks and spencer da her kiloya gore var turkiyedede oldugunu biliyorum fakat biraz pahali ama butceniz varsa bi bakin derim umarim bulursunuz :-)

Ben yurtdisinda kaliyorum burda Marks and spencer da her kiloya gore var turkiyedede oldugunu biliyorum fakat biraz pahali ama butceniz varsa bi bakin derim umarim bulursunuz :-)

evet burdada var ama modeller çok kısıtlı ınternetten baktığım kadarıyla ve biraz pahalı evet.yine de teşekkür ediyorum:)

kompedan var ben orada bulabılıorum kendıme gore cnm bende kıloluyum hatta evlıyım hem gecelık hem camasır hpside cok sexidirler :23:

kompedan var ben orada bulabılıorum kendıme gore cnm bende kıloluyum hatta evlıyım hem gecelık hem camasır hpside cok sexidirler :23:

gerçekten mi?kompedanı bende bilirim ama özellikle sütyen de hem minimizer hemde hoş falan yok diye biliyorum orda ama??
bide külodum göbeğimin altına kaydımı gıcık oluyorum yaaaaaa:))

canım internette bir site buldum sana özel mesaj atıyorum ordanda bakabilirsin..bence güzel şeyler var..ürüne tıkladığında beden kısmından görebiliyosun bedenleri bazılarında xxl'a kadar gördüm ben..

özel mesaj alabiliyomuyum ben süper yaaa
açok teşekkür ederim hayatımmmm
biraz hoş ve özgüveni yüksek olmak istiyorum yaa
her ne kadar kimse görmese de:))

Buyuk beden ic giyim konusunda Yeni İnci, Kom ve Orkide markalari basarili. Ykm veya boyner magazalarina ugrasaniz bence kesin kendinize gore bir sey bulursunuz.
Bu arada internette buyuk beden icgiyim diye aratinca cok seksi seyler cikiyor :17:

Son düzenleme:
Buyuk beden ic giyim konusunda Yeni İnci, Kom ve Orkide markalari basarili. Ykm veya carsi magazalarina ugrasaniz bence kesin kendinize gore bir sey bulursunuz.
Bu arada internette buyuk beden icgiyim diye aratinca cok seksi seyler cikiyor :17:

teşekkür ederim hayatım da internetten almam biraz zor çunku bedenler kalıplar değişiyo,giymeden sipariş vermem çok zor
denemem lazım
yoksa evet çok çeşitlı ve güzel modeller var nette
ama dediğin mağazalarabakıcam
boynerden alıyodum genellikle orda da fazla seçenek yok

playtex diye bı marka vardı eskiden
çok pahalıydı ama yıllarca kullanabılıyodum onu
askıları dantelli kurdeleli falan
sonra bulamadım onu bidaha aldığım yerlerden
gerçi artık balensiz kullanıyorum,tercih ediyorum
az acıtmadı o balenler canımı:(

internette daha çok çeşit ve güzel şeyler var, hem aldığımda gizli oluyor, utanmadan alabiliyorum ama
benim gibi göbişli anne olunca, denemeden birşey almakta hiç istemiyorum...
En güzeli köşe başındaki tanıdık iç çamaşır dükkanı :)

Back
X