Büyük aptallık ettim

Dürüstçe açıklamanızı yapın illaki duyacak eşiniz.Başkalarından duyacağına sizden duysun.

Dürüstçe açıklamanızı yapın illaki duyacak eşiniz.Başkalarından duyacağına sizden duysun.
Kayinvalidemi arayıp açıklama yaptım böyle böyle kafam karıştı aniden geldik diyince kötü niyetli değildim dedi.onca setlerine rağmen yine kötü ben olmayayım dedim.vall istediklerini düşünsünler bı kere geldiler diye yaptıklarını unutacak degilim

Doğumunuza bile gelmemişler hadi onu geçtim yola çıkarken bile müsait misiniz vesaire demeden çat kapı siteye giriş yapıyolar. Bence özür falan dilemeyin boş verin gitsin bu zamana kadar bir şeye hayırları dokunmamış.

Hep böyleleri asla haberli gelmezler.bi işleri düşerse hastane falan gelirler ondada bı bakarız kapidalar.koyde yaşıyorlar böyle görmüşler o kısmı sorgulamiyorum artık.ilk kızımda da yine gelmediler affettim ama bunda etmedim.bide kaynanam sen torunumuzu bize getirmedin diye sitem ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…