• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük aptallık ettim

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.124
12.502
248
Merhaba,bugün çok salakça bı yalan söyledim ve yakalandım.esimin ailesi hayatta ne bize gelir ne arar sorar.kizim doğdu 6 aylık gelip görmediler bile üstelik aramızda hiçbir sorun yok.huylari böyle asla gelmezler anca işleri düşerse hatta aramazlar bile.esim iş için şehir dışına çıktı bu sabah ve bı kaç gün önce halam vefat etti.esim annesiyle konuşurken vefat ettiğini söylemiş anneside tamam demiş.normalde gelmezlerdi ama nerden akıllarına estiyse sabah erkenden habersiz gelmişler.benimde ev kalabalık şehir dışından misafirlerim vardı.esimi aramışlar siteye girince eşimin teli kapalı.sonra beni aradılar yasa gelicez dediler.bende x burda değil şehir disında ben yas yerine gelemem bebek küçük hasta olur dedim.sonra ağzımdan evde değilim lafı kaçtı.megersem onlar siteye girmiş.yani evde olduğumu biliyorlar.cok utandim misafirler var diye yarım ağiz gelin dedim ama herşey için cok geç.habersiz gelmeleri onların suçu yine de çok aptalca bişey yaptım.sonra eşimi aramışlar tam anlatmamislar ama bizi davet etmedi demişler.normalde asla etmemem lazımdı ölsek haberleri olmaz.simdi haksizken haklı oldular.sizce napsam eşime evde değilim dediğimi soylemedim.

Ben olsam durustce aciklama yapip ozur dilerdim. Anne ne dusunseniz haklisiniz, basim kalabalikti ve siz hep gelmiyorsunuz, ben de sizi iyi agirlayacak durumda degildim o yuzden evde degilim dedim gibi biseyler derdim. Ozur dilemek birsey eksiltmez bence.
Bilmiyorum ya çok şey yaptılar asla o özrü haketmiyorlar.dogurdum bı hayırlı olsun bile çok gördüler.onlar benden hiç özür dilemedi

Evet garip olmuş ama olan olmuş. Çok da önemsemeyin. "Çok kalabalıktı dikkatim dağınıktı o sırada oyle bir şey çıktı ağzımdan." diyin çok da üstünde durmayın bence.

Ay ayrıca bu tarz insanları hiç anlayamıyorum. Doğan çocuk senin torunun ayol hiç mi merak etmiyorsun hiç mi görmek istemiyorsun? Boşver konu sahibi suçlu hissetme sen.
Ne bilim bunca yaptıklarına rağmen kendimi kötü hissediyorum.daha önce kaç kişi vefat etti aramadilar bile.simdi kaç aydır gitmiyoruz diye geldiler.yoksa yine gelmezlerdi

Sonuçta seni düşünüp gelmişler.Gelseler bir dert gelmeseler bir dert.Sonuçta misafirler olmuş olsada en çok bir kahve içer giderdiler.Onları da dinlemek lazım neden torunları olup görmeye gelmemişler diye bir vefat haberini duyupta geliyorlarsa hemen de bebekte'de gelirdiler.Suç tekraflı değil bazı zamanlar

Sonuçta seni düşünüp gelmişler.Gelseler bir dert gelmeseler bir dert.Sonuçta misafirler olmuş olsada en çok bir kahve içer giderdiler.Onları da dinlemek lazım neden torunları olup görmeye gelmemişler diye bir vefat haberini duyupta geliyorlarsa hemen de bebekte'de gelirdiler.Suç tekraflı değil bazı zamanlar
Beni düşündükleri için değil biz gitmedigimiz için kirildigimiz için geliyorlar.normalde ölsek haberleri olmaz asla gelmezler.huylari böyle isterler ki hep biz gidelim.

Merhaba,bugün çok salakça bı yalan söyledim ve yakalandım.esimin ailesi hayatta ne bize gelir ne arar sorar.kizim doğdu 6 aylık gelip görmediler bile üstelik aramızda hiçbir sorun yok.huylari böyle asla gelmezler anca işleri düşerse hatta aramazlar bile.esim iş için şehir dışına çıktı bu sabah ve bı kaç gün önce halam vefat etti.esim annesiyle konuşurken vefat ettiğini söylemiş anneside tamam demiş.normalde gelmezlerdi ama nerden akıllarına estiyse sabah erkenden habersiz gelmişler.benimde ev kalabalık şehir dışından misafirlerim vardı.esimi aramışlar siteye girince eşimin teli kapalı.sonra beni aradılar yasa gelicez dediler.bende x burda değil şehir disında ben yas yerine gelemem bebek küçük hasta olur dedim.sonra ağzımdan evde değilim lafı kaçtı.megersem onlar siteye girmiş.yani evde olduğumu biliyorlar.cok utandim misafirler var diye yarım ağiz gelin dedim ama herşey için cok geç.habersiz gelmeleri onların suçu yine de çok aptalca bişey yaptım.sonra eşimi aramışlar tam anlatmamislar ama bizi davet etmedi demişler.normalde asla etmemem lazımdı ölsek haberleri olmaz.simdi haksizken haklı oldular.sizce napsam eşime evde değilim dediğimi soylemedim.
Gercekten cok fena yakalanmissin. Esine soylememeye devam et bence. Kv soylerse ben oyle bisey soylemedim zten basim kalabalikti yanlis anlamis olmali falan dersin hatta deki aa askolsun oyle sey soyler miyim koskoca kadin yalan mi soyliycem de 😂 asla kanitlayamaz 😂

gelmişler de sanki ne yapmışlar? sallayın iyi ki kabul etmemissiniz. 6 aydır torun görmeye gelmeyen baş sağlığı dilemeye de gelmesin. kusura da bakmasınlar. hiç kafanıza takmaya değmez

gelmişler de sanki ne yapmışlar? sallayın iyi ki kabul etmemissiniz. 6 aydır torun görmeye gelmeyen baş sağlığı dilemeye de gelmesin. kusura da bakmasınlar. hiç kafanıza takmaya değmez
Biz tavır almazsak asla gelmezlerdi iki ay önce yakın akrabam vefat etti telefon dahi etmediler.akillarinca bak biz geldik demek için geldiler.

En çokta buna üzülüyorum o kadar haksızlık yaptılar simdi haklı duruma dustuler
Haklı duruma falan düşmediler, bi eve habersiz gidilmez, müsait değildiniz o an ki şaşkınlıkla öyle dediniz, kötü niyetli değildiniz.. Olmasa iyiymiş ama olmuş, siz kendinizi haksız görürseniz onlar çoktan tepenize çıkar..

Haklı duruma falan düşmediler, bi eve habersiz gidilmez, müsait değildiniz o an ki şaşkınlıkla öyle dediniz, kötü niyetli değildiniz.. Olmasa iyiymiş ama olmuş, siz kendinizi haksız görürseniz onlar çoktan tepenize çıkar..
Hep böyle yaptilar ya gelmezler gelseler kırk yılda bir onda da mutlaka catkapi gelirler.ben nasi bı aileye düştüm bilmiyorum on yıldır alışamadım onlara.her seferinde buna sasirmayacam diyorum yine şaşırıyorum.Allahtan eşim destekcim biliyor ailesini bana hak veriyo

Ben anlamadım evde değilim diyince neden sonra evde olduğunuzu söylediniz kapiya mi geldiler

Back