Merhaba,bugün çok salakça bı yalan söyledim ve yakalandım.esimin ailesi hayatta ne bize gelir ne arar sorar.kizim doğdu 6 aylık gelip görmediler bile üstelik aramızda hiçbir sorun yok.huylari böyle asla gelmezler anca işleri düşerse hatta aramazlar bile.esim iş için şehir dışına çıktı bu sabah ve bı kaç gün önce halam vefat etti.esim annesiyle konuşurken vefat ettiğini söylemiş anneside tamam demiş.normalde gelmezlerdi ama nerden akıllarına estiyse sabah erkenden habersiz gelmişler.benimde ev kalabalık şehir dışından misafirlerim vardı.esimi aramışlar siteye girince eşimin teli kapalı.sonra beni aradılar yasa gelicez dediler.bende x burda değil şehir disında ben yas yerine gelemem bebek küçük hasta olur dedim.sonra ağzımdan evde değilim lafı kaçtı.megersem onlar siteye girmiş.yani evde olduğumu biliyorlar.cok utandim misafirler var diye yarım ağiz gelin dedim ama herşey için cok geç.habersiz gelmeleri onların suçu yine de çok aptalca bişey yaptım.sonra eşimi aramışlar tam anlatmamislar ama bizi davet etmedi demişler.normalde asla etmemem lazımdı ölsek haberleri olmaz.simdi haksizken haklı oldular.sizce napsam eşime evde değilim dediğimi soylemedim.