otelinizde balayı çiftleri için beraber yapılacak faaliyetler gezi vs varmı varsa neler öğrenebilir miyim acaba?
beraber yapilan bi faliyet varmi simdi bilmiorum ama biz faytona binmistik mesela seviyorsaniz ole seyleri tam size gore
Fayton.. kuaför.. masaj.. ilk gece şampanya ve ilk sabah odaya kahvaltı gibi jestleri vardı o dönem..
biz 2009 da gitmistik kuafor ve sampanya falan yoktu ama odaya kahvalti vardi ve guzeldi.bir de oglen cok guzel bir pasta getirmislerdi tadini hala hatiliyotum enfesti cok tazeydi.yada ben gelinligime sıgayim diye uzun sure pasta yemedim dugunden evvel bana ondan dolayi ekstra guzelmi geldi bilemiyorum artikama dediginiz gibi mis gibi bir hava vardi oksijenle dolmustuk vallaha yanaklarimiz bole kirmizi kirmizi donduk
Demek ki benim şansımaymışş
Bedava kuaför masajlar...
Yemek ve kahvaltı çeşitlerine dikkat ettinizmi çok genişşş yok yok sabah kahvaltıda 7-8 çeşit peynir oluyordu ne yicemizi şaşırıyorduk..
En çokda araplar geliyor o otele
Balayında biz de oradaydık,Temmuz 2006ydı
göl tarafında odamız,mis gibi serin bir gece havası,gündüz ayrı güzel,çok hoştu,biz etrafa takılmamıştık pek
hep oteldeydik,çıkar yürürdük göl kenarında,
bu yıl yine evlilik yıldönümümüzde rezerv yaptık,biraz pahalı ama,bu sefer kızlarımızla binicez faytona
etraftaki köylülerden tereyağ,peynir aldık o zaman,tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?