- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
- Konu Sahibi altinkaya35
kızlar buna inanmak günahmı bilmiyorum ama içim içimi yiyor 2 hafta önce tamamen tesadüf bir bayan hoca ile tanıştım kadın bana ve eşime baktı bizle ilgili bir çok şey söyledi ve bildi ve sonra bana sizde büyü var ister inan ister inanma ama evliliğinin 3.yılı boşanacaksın dedi ve bunu eşinin aileisnde 2 kadın yapıyor mezara gömülmüş bir büyü dedi.. eşin sana çok düşkün ailesine artık maddi manevi yardım etmediği ve seni kıskandıkları için ayrılmanın için yapılmış hatta bebeğin bile olmayacak hamile kalsan bile düşüreceksin sürekli seni okuyorlar dedi ve bunları bozmak için bir takım şeyler yapalım dedi 200 tl para istedi ben önce tamam yapalım dedim ama ogünden beri napacağımı bilmiyorum eşime anlattım tabiki de inanmadı daha doğrusu ilk tepkisi kadın ne kadar istiyor oldu? bunu para için yapıyorlar ve sen anlamıyorsun diyo ama ben düşünmek istemesem bile aklımdan çıkmıyor ve biz bu ay korunmayı bıraktık artık bebeğimiz olsun istiyoruz ama ben bu kadının söylediklerinden dolayı korkuyorum..
kızlar sizce gerçek den böyle birşey olur mu?
kızlar sizce gerçek den böyle birşey olur mu?