Büyü olmasından korkuyorum !

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
Annem yatağının başlığındaki komidinin hemen altında küçük, taze beyaz bir kumaş parçası bulmuş. Bir kısmı sökük olan bu bez parçasının üzerinde mavi tükenmez kalem ile zik-zak şekiller mevcutmuş. Mutfağa yakmak için gelmiş, pencereye doğru tutmuş "Baktığımda üzerinde birşey yazıyordu ama okuyamadım" dedi. Sonra yakmış o bez parçasını. Abim evlendikten sonra bizden koptu gelip gitmez çok vefasız davranırdı. Annem diyor ki bunu yaktıktan sonra onlar bize yakın oldu. Gerçekten de gelip gidiyorlar hatta bizde kaldıkları zaman bile var. Peki ama bu neydi ? Fikri olan lütfen cevap bekliyorum..

bir hikaye geldi aklima (dogrulugu tartisilir):
bi kadin varmis, kocasinin isleri hic rast gitmiyormus. kadin bi büyücüye gitmis, buda ona okuyup üfleyip bi muska vermis bunu al sakla demis hersey yoluna girecek.
gel zaman git zaman bunlarin isi düzelmis. kadinin kocasi demiski getir su muskayida bakalim hangi dua bize zor zamanimizda yardimci oldu.
acip bakmislar muskayi, icinde yazan: öl öl öl

demem o ki, neye inanirsan o gelir basina. böyle seylerle kafanizi yormayin.

evet aynen öyle

• 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…