Yüzlerinin nursuzluğu,siyahlığı, karanlığı, biraz dikkatle bakıldığında belli olur.
Hastanın ve annesinin ismini sorarlar.
Hastanın elbiselerinden mendil,resim iç çamaşırı v.s. isterler.
Anlaşılmayan tılsım, resim, rakam ve yıldızların isimlerini yazarlar.
Manası belli olmayan tılsım ve azimetleri okurlar.
Bardaktaki suya bakıp huddam (çin) çağırırlar, bilgi verirler.
Aleni veya gizli cin ulularından yardım ister veya kurban keserler.
Küfrü, şirki ileri olanlar, kendilerine gelenlerin ismini ve ziyaret sebebini belirtirler. Sonra da bu keramet addedilir.
Necis bir şeyle ayetleri maklub (ters) yazıp cinlerden yardım beklerler.
Yazdıkları muskanın denize atılmasını, yakılmasını veya toprağa gömülmesini isterler.
Hastanın yıldızını ve doğum tarihini sorarlar. Halbuki yıldızlar ancak semanın zineti ve şeytanların recmi için teshir edilmiştir.
Daha önceden hazırladıkları muskayı, büyüyü, hastaya yapılan büyü olduğu, cinlerin huddamların getirdiğini iddia ederler.
Bazende önceki ziyaretlerden kişinin adının ve annesinin adının bilinmesinden cinlerini, şeytanlarını ona musallat edip, tekrar ziyaretini temine çalışırlar.
Dini, akademik seviyeleri olmadığı için, fatiha suresini tam tecvid ve tertil edemezler (okuyamazlar).
Hilelerine el çabukluğu ve bazı kimyasal maddeleri de ilâve ederler
Hastanın ve annesinin ismini sorarlar.
Hastanın elbiselerinden mendil,resim iç çamaşırı v.s. isterler.
Anlaşılmayan tılsım, resim, rakam ve yıldızların isimlerini yazarlar.
Manası belli olmayan tılsım ve azimetleri okurlar.
Bardaktaki suya bakıp huddam (çin) çağırırlar, bilgi verirler.
Aleni veya gizli cin ulularından yardım ister veya kurban keserler.
Küfrü, şirki ileri olanlar, kendilerine gelenlerin ismini ve ziyaret sebebini belirtirler. Sonra da bu keramet addedilir.
Necis bir şeyle ayetleri maklub (ters) yazıp cinlerden yardım beklerler.
Yazdıkları muskanın denize atılmasını, yakılmasını veya toprağa gömülmesini isterler.
Hastanın yıldızını ve doğum tarihini sorarlar. Halbuki yıldızlar ancak semanın zineti ve şeytanların recmi için teshir edilmiştir.
Daha önceden hazırladıkları muskayı, büyüyü, hastaya yapılan büyü olduğu, cinlerin huddamların getirdiğini iddia ederler.
Bazende önceki ziyaretlerden kişinin adının ve annesinin adının bilinmesinden cinlerini, şeytanlarını ona musallat edip, tekrar ziyaretini temine çalışırlar.
Dini, akademik seviyeleri olmadığı için, fatiha suresini tam tecvid ve tertil edemezler (okuyamazlar).
Hilelerine el çabukluğu ve bazı kimyasal maddeleri de ilâve ederler