• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyü hakkında bilgi

blackandwhite59

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
3
0
16
32
belki benim gibi inanmayanlar olabilir ama yasadıgım olayda sonra aklımda soru işaretleri başladı.

2 hafta önce bebeğimiz oldu. bebek uyurken yataktan aniden sıçrayıp uyanıyordu ve bu olay cok sık oluyordu. ben normaldir diyerek pek umursamadım ama eşim daha önceden tanığını bir hocayı telefonla arayıp durumu anlattı. Hoca 40 çıkmadığı için kabul etmedi. şuanda buraya gelme dedi. ama bebeğin beşiğini kontrol etmesini çivi, diken tarzı birşeyler aramasını söyledi. eşimde beşiği komple dağıttı ve beşiğin içine, yatağın altında iğneler ve dikenli otlar buldu. şimdi bebek mışıl mışıl uyuyor maşallah.

Daha önce başına gelen var mı bilmiyorum ama bunu hagi zihniyet ne amaçla yapar. hala inanmak istemiyorum ve sorguluyorum. bilgisi olan var mı?

Beşiğin altına kadar bunu koyabilecek biri kim olabilir ki merak ettim açıkcası.. yakınında biri olmalı bu daha korkunç

Yuh nasıl bir kafa yaşıyor bunu yapan
Ama şu bir gerçek ki büyü yapan veya yaptıran kendi hayatını dizayn ediyor kapkara bir mürekkeple
Çok geçmiş olsun

ayy tüylerim diken diken oldu okurken :( bebeğe bile kötülük düsünen bir zihniyet size hic acımaz Allah korusun

Evine gireni cikani dusun gercek ise:cunku onu oraya koyanin yurek yemesi lazim, kimseyle bebisi yanliz birakma, bol bol felak nas, ayetek kursi oku, disarda grzdirikende uyudugunda mutlaka suratinin gorunmemesi icin minik dulbent ort

Back