Template errors

• Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canConvertThreadToScItem is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canViewWhoReplied is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Function sam_counter is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1198)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Filter sam_keyword_ads is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1165)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Function sam_counter is unknown (src/XF/Template/Templater.php:1198)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[916566] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

Büyü / Erdoğan Alkan

yncd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Kocaeli
<div class="bbWrapper">BÜYÜ<br /> <br /> <br /> Şeytan dağındaki mağarada, <br /> Duydum bir büyücü kadın yaşarmış. <br /> Aşka inanmayan taş kalplileri,<br /> Büyülerde kara sevdalı yaparmış!<br /> <br /> <br /> <br /> Yüreğimde yenilginin acısı. <br /> Düştüm şeytan dağının yoluna&amp;#8230; <br /> Az gittim uz gittim derken, <br /> Bir akşam üstü vardım büyücü kadının mağarasına&amp;#8230; <br /> <br /> Dedim ki: Bir halden bilmeze düştüm, <br /> Al bütün varımı yoğumu&amp;#8230;<br /> Bir büyü yapta anlasın,<br /> Sevdanın ne yaman şey olduğunu!<br /> <br /> İki yürek oydu iki taştan,<br /> Koydu bir kapalı kutuya. <br /> <br /> Üç vakit sonra gel diye, <br /> Seslendi kör bir kuyuya.<br /> <br /> Üç yıl üç ay üç gün bekledim.<br /> Bir akşamüstü çalındı kapım. <br /> O kendini beğenmiş deli -dolu kız,<br /> Ne hale düşmüştü Allah&amp;#8217;ım! <br /> <br /> Kara gözlerinde şimdi,<br /> Kara gecelerin acısı vardı! <br /> Ağladı, kapandı ayaklarıma, <br /> Sev beni, sev diye yalvardı! <br /> <br /> Git dedim istemiyorum artık!<br /> Birazda sen öğren ağlamasını. <br /> Geceler boyunca duy bir yol,<br /> Yalnızlığın kahreden acısını&amp;#8230;<br /> <br /> İnanmayın dostlar inanmayın! <br /> Ne büyücü var ortada ne büyü! <br /> Yıllardır kendimi avutmak için, <br /> Uydurdum bu yaşanmamış öyküyü!...<br /> <br /> <br /> <br /> Erdoğan Alkan</div>

Back