• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buyrunn kaporayla benim olan gelinliğm asil gelinliğim

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
kızlar gelinliği giyince asık oldum arkadasımla gıttım oda cok begendı durusunu fakat annem hıc begenmedı cevremdekıler kabarık değil falan dedı ıcıme kurt dustu henuz kapora verdım 50tl acaba vaz mı geccsem ıcıme kurt dustu sımdı sızce nasıl yorumlarınız benım ıcın cok önemli sizce yakışmış mı vucut tıpıme yoksa prenses mı baksam ne dıyosunuz?

Eklentiler

• $IMG_1455.jpg
    $IMG_1455.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 123
kızlar sonradan pısman olmak ıstemıyorum hep dantel hayalm var dı ama abartılımı bastan sona olması bişeyler söyleyin lütfen

Vücut tipinize yakışmış, ayrıca prenses üniforma oldu artık. Siz içinize sineni yapın, kendiniz haricindekileri, anneniz bile olsa takmamaya çalışın. yoksa içinizde ukde kalır. nasılsa o gün duygusallıkla filan insanlar laf etmez...

Bence prenses model daha güzel olur ama sonuçta sen giyeceksin nasıl istersen öyle yap

Vücut tipinize yakışmış, ayrıca prenses üniforma oldu artık. Siz içinize sineni yapın, kendiniz haricindekileri, anneniz bile olsa takmamaya çalışın. yoksa içinizde ukde kalır. nasılsa o gün duygusallıkla filan insanlar laf etmez...

Sağol tatlım bilgili oldugunu biliyorum kabarık taşlı değil kardeşlernin düğününde bile giyersin gelin oldugun belli değil diyorlar 59 kg yan kabarık bende seviyorum ama yakışmaz gibime gelyor

Bu "başkasının düğününde giyersin" edebiyatını ben çok duydum ama bir yere giderken baştan ayağı beyaz dantel giyen kimseyi de görmedim, hele de kuyruklu ve pahalı bir tuvaleti...

içinizden nası geliyosa onu yapın bu sizin düğününüz. o gecenin prensesi sizsiniz. inşallah hep gülümsemeyle hatırlayacağınız ve kendinize hayran olacağınız harika bi düğününüz olur mutluluklar :nazar: :34:

bence çok yakışmış sadece kolları çok boş kalmış elbise gibi ,kollarına detay düşündün mü ?gelinlik harikulade ,prenses model senı daha kılolu gosterır canım ,bu secımın harıka gercekten cok begendım.çok asil ve kıbar duruyor ,gelinlik dedigin cok kabarık olmamalı bence abartı cunkı.

Bence çok güzel sana da çok yakışmış, içine sinen gelinliği giyersin umarım :31:

Bence çok farklı bir görüntüsü yok bilinen bir model.... ilk denediğinizi alırsanız başka şeyler gördükçe pişman olabilirsiniz isterseniz başka yerlere de girip çıkın her modelden gelinlik deneyin eğer hiçbiri içinize sinmezse bunu alırsınız;)

valla ben çok beğendim.. siz balıketindesiniz, kabarık bir model sizi kilolu gösterir bu gerçekten çok zarif dantelli ve tam göğüs altı kısmına böyle taşlı bir kemer yaptırırsanız daha da harika olur. mutluluklar

çok sağolun kızlar benı rahatlattınız ınsanın bu yogun gunlerınde destege ıhtıyacı oluyor omzu acık dıger kolu cıcek ya acık gelıyo bana rahatsız oluyorum modelını bozmadan ne yapabılırım

acaba omuzundakı cıcege benzer tabanına yapısmıs beyaz ayakkabılar oluyo ya ondan mı alsam

çok sağolun kızlar benı rahatlattınız ınsanın bu yogun gunlerınde destege ıhtıyacı oluyor omzu acık dıger kolu cıcek ya acık gelıyo bana rahatsız oluyorum modelını bozmadan ne yapabılırım

diğer omzuna da aynı çiçekli askıdan işletebiliyor musun? ve ya askılarını tümden iptal edip böyle dantelli yarım kollu bolero tarzı birşeyle giyebilirsin? ya da çiçeği iptal edip dantel kol yaptır şimdi moda ya.. çok harika duruyorlar..

bence güzel kim demiş kardeşinin düğününde de giyersin gelin gibi olmazsın diye gayette güzel gelin olursun duvak vs. hem millet düğününde balık modelli gelinlik giyiyo onlar nasıl gelin oluyolar kimse bişey demiyo önemli olan senin beğenmen sonuçta sen giyiceksin

bence sade ama şık durmuş :12::12:
tabi son karar senin:26:

Ben prenses modelleri sevmiyorum bence bu üstünüze çok hoş olmuş, içinize sindiyse kararınızı değiştirmeyin derim:)

bence çok şık.o ki beğendiniz farklı modeller bakmak kafa karıştırmaktan başka bir şeye yaramaz

Bence seçiminiz gayet hoşş :112: prenses model sizi olduğunuzdan fazla kilolu gösterebilir her beden taşıyamaz prenses modeli bilmiyorum denedinizmi yakıştırdınızmı kendinize ama bence bu seçiminiz mükemmel :16:

kızlar gelinliği giyince asık oldum arkadasımla gıttım oda cok begendı durusunu fakat annem hıc begenmedı cevremdekıler kabarık değil falan dedı ıcıme kurt dustu henuz kapora verdım 50tl acaba vaz mı geccsem ıcıme kurt dustu sımdı sızce nasıl yorumlarınız benım ıcın cok önemli sizce yakışmış mı vucut tıpıme yoksa prenses mı baksam ne dıyosunuz?

bence fiziğine cok yakışmış
üstelik de ışıl ışıl bir gelinlik
herkes düğünlerde neler giyiyor çok merak ediyorum
bir kere düğünlerde gelin dışında birinin beyaz giymesi görgüsüzlüktür
sen içinde iyi hissetiğin gelinliği al
hepimizin fiziği farklı kilolu cok zayıf uzun kısa
herkesin aynı tip gelinlik giyme aşkı bana o yüzden saçma geliyor
prenses gelinlik zayıf ve minyon tipler dısındakilere cok gitmiyor mesela bence
bu model sen de sahane durmus
cok acık filan da degil ayrıca
tabi rahatsızsan bilemiyorum ama acık durmamıs bence
belki sacını ona gore yaptırabilirsin