çok zevklisiniz anlaşılan anneniz ablanız siz kutlarım:) dışarda satılanlar biraz kaba oluyor böyle koca koca güller vs. sizinkiler çok ince düşünülmüş hoşuma gitti biz de el şeklinde ortalarında gıda boyasıyla kına olan kurabiyeler yapıp süslü paketlerle dağıtmıştık benim kınamda herkes çok beğenmişti en güzeli de hazırlık aşamasıdır zaten ben çok zevk almıştım kına alışverişi hazırlık vs. kınada da bi dakka oturmayıp oynamıştım ohhhh
saç modeli de güzel zaten kınada açık saç daha ideal oluyor şimdiden tebrik ederim mutluluklar...
bişey değil canım:) başka birşey çok yapmadık genç kızlara taç dağıttık duvaklı kafalarına taktılar elim için gül almıştık kına yakılınca üstüne geçirdik lastikli belki bunları biliyorsundur kuaförde hazırlık aşaması için tshirt hazırlamak istedim ama yapamadım onu fırsat olmadı üstünde kız resmi başında kırmızı duvak bir de eşimin tarafı küçük renkli tül parçalarına bozuk para sarıp bohçalar şeklinde hazırlayıp kına yakıldıktan sonra başımızdan aşağı döktüler uğur olsun diye herkes topladı onları saklanırmış cüzdanda belki sizin erkek tarafı da biliyordur bilmiyorsa kendiniz de yapabilirsiniz hoş oluyor sert gelenler kafana isabet edince acıtsa da:)