Kına Gecesi BUYRUN KIZLAR KINA HAZIRLIĞIMA HEPSİ EL EMEĞİMİZ.. :)) resimli

gntrkn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
160
2
116
Bursa
kızlar hepsi bizim yaptıklarımız annem ve ablam sağolsunlar. kınada dağıtılacak sepetlerimden başlayayım. kaftanım fuşya iç elbisesi krem ve kaftanın üstünde dore işlemeleri olduğu için herşeyimi uyumlu tasarladık ve yaptık inş. beğenirsiniz.

kına yakılacak tepsim için üç tane porselen mumluk eksik köşelerine yerleştirilecek.

devamı geliyor hazırlıkların....

şimdi de lavanta sepetlerimin dağıtılacağı anneciğimin yaptığı beyaz sepet...

yine fuşya renklerinde cam mumluklarla kızların tutması için mumluk yapcaz hazır olunca onlarında resimlerini eklicem. mum tutacak kızların bileklerinede bileklik yaptık arkaları iğneli daha sonra çıkarıp tokalarına takabilirler yada broş olarak kullanabilirler. kullandıkçada beni hatırlasınlar diye

Gerçekten harikalar hepsine bayıldım , ablan ile annenin ellerine sağlık valla hazır ürünlere taş çıkartırlar :)

cnm cok guzeller ya bayıldım nasıl hazrladınız nacizane paylaşabilirmisin ?

walla hazır incik boncuk satan yerlerde malzemeleri uydurup deneyerek bunlar çıktı ortaya beyaz sepetide annem dantel kumaş çiçek alıp kumaşla kaplayıp üstünün süslemesini yaptı gerçekten herkesin yapabileceği sadece zaman gerektiren şeyler. bileklikleride kalın fuşya organze kurdeleyi dikerek güllerini yaptı annem.. darısı sizin başınıza mumluklarımıda tamamlayıp onlarıda eklicem onlarda çok güzel olcak.

walla hazır incik boncuk satan yerlerde malzemeleri uydurup deneyerek bunlar çıktı ortaya beyaz sepetide annem dantel kumaş çiçek alıp kumaşla kaplayıp üstünün süslemesini yaptı gerçekten herkesin yapabileceği sadece zaman gerektiren şeyler. bileklikleride kalın fuşya organze kurdeleyi dikerek güllerini yaptı annem.. darısı sizin başınıza mumluklarımıda tamamlayıp onlarıda eklicem onlarda çok güzel olcak.

canım ellerınıze kollarınıza emegınıze saglık gercekten hepsı cok guseller umarım hersey gonlunce olur. bende kınam ıcın herseyı kendım yapmayı planlıyorum. ama su kıyafetımın rengı bı bellı olsun ona gore ayarlıcam herseyı :))) sımdıden mutluluklar dılerım

saol canım darısı başına bencede kıyafetine uyumlu yap bir bütün olsun seninde herşey gönlünce olsun hayatım.

saol canım darısı başına bencede kıyafetine uyumlu yap bir bütün olsun seninde herşey gönlünce olsun hayatım.

nısanımda öle yapmıstım cok gusel oldu gercektende, iğnelikten takı kurdalesıne kadar bende ark bıleklerıne öle suslu bısıler yapmıstım hatta :))) kına ıcınde cok degısık gusel fıkırlerım var zaten o gunu ıple cekıyorum

özellikle tepsiye ve sepete bayıldım. ellerinize sağlık . allah içinize sindirsin umarım çok güzel geçer kınanız ve düğününüz.

amin teşekkür ederim canım darısı bütün bekleyen ve hazırlık yapanların başına...

Hazır almaktansa böyle emek verilerek yapılan şeyler daha da bir değerli oluyor. Emeğinize sağlık , hepsi çok güzel olmuş...

Çok güzeller ellerinize sağlık. Çok beğendim. Özellikle sepet çok güzel olmuş. Kına için yaptıracağın saç modeli de çok güzel. İnşallah çok mutlu olursun canım.

Hepsini çok beğendim. MaşAllahh.
Dağıtıcağın altın sarısı sepetleri nerden aldıııın? Bende söz için düşünüyorum. Hoşmuş bunlar.
Rabbim sonsuz huzur, mutluluk ve bereket versin.

Hazır almaktansa böyle emek verilerek yapılan şeyler daha da bir değerli oluyor. Emeğinize sağlık , hepsi çok güzel olmuş...

teşekkür ederim cnm evet bişileri ortaya çıkarmak çok güzel..

Çok güzeller ellerinize sağlık. Çok beğendim. Özellikle sepet çok güzel olmuş. Kına için yaptıracağın saç modeli de çok güzel. İnşallah çok mutlu olursun canım.

amin cnm herkes çok mutlu olsun

Hepsini çok beğendim. MaşAllahh.
Dağıtıcağın altın sarısı sepetleri nerden aldıııın? Bende söz için düşünüyorum. Hoşmuş bunlar.
Rabbim sonsuz huzur, mutluluk ve bereket versin.

saol cnm Allah herkese kendi düşündükleri kadar güzellikler versin... senide tebrik ederim tatlım mutluluklar... nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bursadayım has inci diye malzeme satan bi yer var ordan aldım..

kınada arkadaşlarımın tutacağı mumluklarıda ekleyeyim birde yatak odamın kapısına kapı süsü yaptık onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…