Doğal Saç Bakım Kürleri Buyrun kızlar bir maske tarifide benden!..herkese canlı saçlar diliyorum:)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

tamam canım hatırladım orayı özgıda olması lazımdı adıda.bende bi ara uğrayayım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

ben denedim boshayallersmile, haftasonu yaptım. Biraz değiştirdim ama , içine iki tane bıdırcun yumurtası kırdım. Çünkü ben bu tarifi suna dumankayadan öğrenmiştim o içine bıldırcın yumurtasıda kırın diyordu, uygulayamamıştım, bu topikte görünce daha bi aklıma yattı. Uyguladım. Benim çok hoşuma gitti , yıkadıktan sonra kuaföre gittim kaydirigubbakcemile2, kuaföre bir fark varmı saçımda geçen haftaya göre diye sordum. Biraz daha yumuşak olmuş dedi. Walla kuaför fazla fark görmedi ama bence bir kaç kere daha kullanırsam daha faydalı olacak. opuyorumnanaktan

Birde bu maske saçın hızlı uzamasınıda sağlıyor, o yüzden arada bir yapıcam ben :hulya:

işine yaramasına sevindim tatlım evet saçta çok güzel bi yumuşama yapıyo uzattığı konusunda pek bilgim yoktu ama uzattığını duyduğuma sevindim :dance: ben özellikle boyalı saçlarada tavsiye ediyorum kendi saçlarımda hiç boya felan yok ama bayağı yumuşattığına göre boyalı saçlarında işine yarayacağına eminim.ben haftada bir yapıyorum ama içine sinamekili suyuda ekliyorum manavımda avakado oldukça saçlarım gümbür gümbür olucakk alkisalkisalkis:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…