Buyrun bayanlar size bi iş teklifi!

papatyaperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
275
5
46
İstanbul
Merhaba kızlar,

Turckcell ve Migros'un ortak projesi olan "Money Mobile" projesi kapsamında;
Migrosta money mobile standında durarak müşterilere money mobile hakkında bilgi verecek, yeni kontörlü hat,faturalı hat ve numara taşıma yapacak personel aramaktayız.

Şartlar: 900 TL maaş+prim,yol + yemek, ilk günden sigorta!

İlgilenen arkadaşlar olursa bana özelden dönüş yapsınlar lütfen!

Arkadaşlar mesaj sayım 100 ü aşmadığı için özelde mesaj yollayamıyorum. Personel açığı olan iller, iş tanımı ve aranan nitelikleri burdan yolluyorum!!

Lokasyonlar

“ Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Mersin, İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakaları, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Van “ illerindeki satış noktalarımız için

İş Tanımı
• Money Mobile avantajlarıyla Turkcell ürünlerinin satışı ve pazarlamasını gerçekleştirmek,
• Müşterileri yeni gelişen mobil teknolojiler, ürün ve hizmetler hakkında bilgilendirmek,
• Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek,
• Satış sonrasında gerekli işlemleri yapmak.

Aranan Nitelikler
• Asgari lise mezunu,
• Perakende satışta, tercihen Mobil Telekomünikasyon sektöründe deneyimli,
• Perakende mağaza veya AVM satış stantlarımızda çalışabilecek,
• Aktif, gelişime açık, satış becerileri ve iletişim tekniklerini etkin şekilde kullanabilen,
• Güler yüzlü, diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren,
• Takım çalışmasına yatkın,
• Müşteri memnuniyeti ve hedef odaklı çalışabilen,
• MS Office programlarını kullanabilen,
• Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
• Tercihen sigara kullanmayan.

papatyaperi merhaba

ablam için acil iş arıyoruz bu konuda daha detaylı bilgi nasıl alırız. bende özel mesaj atamıyorum

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…