• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyrun bayanlar size bi iş teklifi!

papatyaperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
275
5
46
İstanbul
Merhaba kızlar,

Turckcell ve Migros'un ortak projesi olan "Money Mobile" projesi kapsamında;
Migrosta money mobile standında durarak müşterilere money mobile hakkında bilgi verecek, yeni kontörlü hat,faturalı hat ve numara taşıma yapacak personel aramaktayız.

Şartlar: 900 TL maaş+prim,yol + yemek, ilk günden sigorta!

İlgilenen arkadaşlar olursa bana özelden dönüş yapsınlar lütfen!:74:

Arkadaşlar mesaj sayım 100 ü aşmadığı için özelde mesaj yollayamıyorum. Personel açığı olan iller, iş tanımı ve aranan nitelikleri burdan yolluyorum!!

Lokasyonlar

“ Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Mersin, İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakaları, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Van “ illerindeki satış noktalarımız için

İş Tanımı
• Money Mobile avantajlarıyla Turkcell ürünlerinin satışı ve pazarlamasını gerçekleştirmek,
• Müşterileri yeni gelişen mobil teknolojiler, ürün ve hizmetler hakkında bilgilendirmek,
• Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek,
• Satış sonrasında gerekli işlemleri yapmak.

Aranan Nitelikler
• Asgari lise mezunu,
• Perakende satışta, tercihen Mobil Telekomünikasyon sektöründe deneyimli,
• Perakende mağaza veya AVM satış stantlarımızda çalışabilecek,
• Aktif, gelişime açık, satış becerileri ve iletişim tekniklerini etkin şekilde kullanabilen,
• Güler yüzlü, diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren,
• Takım çalışmasına yatkın,
• Müşteri memnuniyeti ve hedef odaklı çalışabilen,
• MS Office programlarını kullanabilen,
• Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
• Tercihen sigara kullanmayan.

papatyaperi merhaba

ablam için acil iş arıyoruz bu konuda daha detaylı bilgi nasıl alırız. bende özel mesaj atamıyorum

teşekkürler

Back