Gelinlik Ayakkabısı buyrun bakalım bunlarda benim ayakkabılarım

normalde ben topuklu çok nadir giyerim..bunun topuğuda 14cm ama inanılmaz rahat

inanılmaz beğendim canım topukluları mutlulukla giyersin inşallah ben de bu tarz bi ayakkabı istiyorum ama bu çok yüksekmiş gibi duruyor rahat edebilir miyim acaba :26:

tşkkür ederim canım..ben ayakkabılar geldiğinde 1 saat evde dolaştım rahat mı diye..eğer ben giyebiliyorsam bence herkes giyer...gerçekten çok rahat bende şaşırdım:)

tşkkür ederim canım..ben ayakkabılar geldiğinde 1 saat evde dolaştım rahat mı diye..eğer ben giyebiliyorsam bence herkes giyer...gerçekten çok rahat bende şaşırdım:)

off şu an deli alasım geldi ama ortada bi gelinliğim bile yok ama kesinlikle aklıma yazdım bunu. rahat olması en iyisi

tşkkür ederim canım..ewet çok güzeller ama dezavantajı sadece o gün kullanılması..daha sonra giyemiyorsun keike giyilse:)

canım ben ikisini de çok beğendim :) yalnız şeyi sorucam, bu babet ya da conversler ne ara giyiliyor acep? mesela salonda mı conversi giyiyorsun? bi de nerden aldın yaa onu çok da tatlı bi şeyyy

ben converseleri dış çekim için aldım canım..birde nikahtan sonra yemekli eğlence var ordada ayağım ağrırsa hemen çıkarıp giyicem..
facebook ta düğünnişanmalzemeleri diye aratırsan çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…