• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı buyrun bakalım bunlarda benim ayakkabılarım

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
683
42
$lover-pembe(6).jpg $377187_440859089291364_164555253_n (1).jpg

işte kızlar ayakkabılarım

normalde ben topuklu çok nadir giyerim..bunun topuğuda 14cm ama inanılmaz rahat

inanılmaz beğendim canım topukluları mutlulukla giyersin inşallah :16: ben de bu tarz bi ayakkabı istiyorum ama bu çok yüksekmiş gibi duruyor rahat edebilir miyim acaba :26:

tşkkür ederim canım..ben ayakkabılar geldiğinde 1 saat evde dolaştım rahat mı diye..eğer ben giyebiliyorsam bence herkes giyer...gerçekten çok rahat bende şaşırdım:)

tşkkür ederim canım..ben ayakkabılar geldiğinde 1 saat evde dolaştım rahat mı diye..eğer ben giyebiliyorsam bence herkes giyer...gerçekten çok rahat bende şaşırdım:)

off şu an deli alasım geldi :52: ama ortada bi gelinliğim bile yok :9: ama kesinlikle aklıma yazdım bunu. rahat olması en iyisi

tşkkür ederim canım..ewet çok güzeller ama dezavantajı sadece o gün kullanılması..daha sonra giyemiyorsun keike giyilse:)

canım ben ikisini de çok beğendim :) yalnız şeyi sorucam, bu babet ya da conversler ne ara giyiliyor acep? mesela salonda mı conversi giyiyorsun? bi de nerden aldın yaa onu çok da tatlı bi şeyyy :16:

ben converseleri dış çekim için aldım canım..birde nikahtan sonra yemekli eğlence var ordada ayağım ağrırsa hemen çıkarıp giyicem..
facebook ta düğünnişanmalzemeleri diye aratırsan çıkıyor..

Back