buyrun.....120 kiloluk pitonu evde besliyorlar!!!

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7
17954af.jpg

Şans’ adlı piton yıllardır birlikte yaşadığı ailenin bir ferdi haline gelmiş...

Pitonun en yakın arkadaşı 6 yaşındaki Sambat.

KAMBOÇYA - Kamboçya’nın Kandal eyaletindeki Sit Tbow köyünde yaşayan bir ailenin evinde alışılmadık bir misafir var. Tam 120 kilo ağırlığında ve 6 metre uzunluğunda bir piton yılanı.

6 yıl önce ailenin evine giren piton yılanı artık hane halkından biri haline gelmiş. İlk geldiğinde yarım metreden daha kısa olan pitonun en yakın dostuysa ailenin 6 yaşındaki oğlu Sambat Oeun.

3 aylıkken pitonla tanışan ve haşır neşir olan Sambat, şimdi 120 kiloluk yılanı ailesinden biri olarak görüyor.

KÖYLÜLERİN DE SEVGİLİSİ HALİNE GELMİŞ
Köylüler, 6 yaşındaki Sambat ve piton arasındaki dostluğu görmek için ailenin evine akın ediyor.

Köylüler, pitonun kutsal olduğuna ve hastaların iyileşmesine yardımcı olacağına da inanmaya başlamış. Yılana ‘Şans’ adını veren aile, bazı hastaların piton sayesinde iyileştiğini söylüyor.

ayy bende çok severim bu pitonları almıştım vardı bir tane sarı ama öldüsenağlama çok tatlılar ya ben yılanlara hastayım tabi pitonalr çok pahalı onlar çok şanslı evlerine gelmiş ve onlara bukadar yıl zarar vermemiş (yılanlar açıkınca gözleri birşey görmez insanda olsa) çokta güzel deseni var keşke benimde olsa

ayy bende çok severim bu pitonları almıştım vardı bir tane sarı ama öldüsenağlama çok tatlılar ya ben yılanlara hastayım tabi pitonalr çok pahalı onlar çok şanslı evlerine gelmiş ve onlara bukadar yıl zarar vermemiş (yılanlar açıkınca gözleri birşey görmez insanda olsa) çokta güzel deseni var keşke benimde olsa

:1shok::1shok:kafamçokkarıştı

tsk60fb7.gif

aboooooo benim ewe gircek o yılan ben ewi değil semtti değiştiririm valla delikafadulden bi de haneden olmuş pehhh:)))

asla asla evimde piton diil yilan beslemem tmm bende severim elime almisligim vardir ama birde cocukla bu tarz hayvanlarin sagi solu belli olmaz ecelimede susamadim iyi cesaret bu aileninkide
hele bide cocukla ben hep duyarim köpek bile bi bebekle yalniz brakilmamali diye diilki yilan

ne görmek isterim ne severim.
Allah bana yaklaştırmasın.hiçbir çeşidini.

:1shok::1shok::1shok:

asla asla evimde piton diil yilan beslemem tmm bende severim elime almisligim vardir ama birde cocukla bu tarz hayvanlarin sagi solu belli olmaz ecelimede susamadim iyi cesaret bu aileninkide
hele bide cocukla ben hep duyarim köpek bile bi bebekle yalniz brakilmamali diye diilki yilan

ne görmek isterim ne severim.
Allah bana yaklaştırmasın.hiçbir çeşidini.

size katılıyorum. Benim hayvan fobim var zaten, değil yılan muhabbet kuşundan bile korkarım :1no2:

danke1vl8.gif

Ohhhhhhhh yumuşak minder yastık niyetine yat keyfine bakkkkk çocuğum.Allah rahatlık versinnnnnnnnnn:)))))))):CüvCüv:

ben bunu tv de görmüştüm. Ben piton besleyemem hatta pitona uzun süre bakamam malesef. zevkler ayrı ayrı işte. ama ben anne olsam çocuğumu yılanla oynatmam hele de pitonla

Ohhhhhhhh yumuşak minder yastık niyetine yat keyfine bakkkkk çocuğum.Allah rahatlık versinnnnnnnnnn:)))))))):CüvCüv:

ben bunu tv de görmüştüm. Ben piton besleyemem hatta pitona uzun süre bakamam malesef. zevkler ayrı ayrı işte. ama ben anne olsam çocuğumu yılanla oynatmam hele de pitonla

Köylüler, pitonun kutsal olduğuna ve hastaların iyileşmesine yardımcı olacağına inanıyorlarmış :1shok:

tsk84ij8.gif

tüylerim ürperdi valla. ben solucan görsem trsıyom bide yılanmı besliyecem üstüne üslük çoluğumla çocuğumlada haşır neşir olacak de get:)

iy hic sevmem yilani soguk hayvan.nasil besliyolar onu evde yaaa

ayy yılanmı ismini bile duyunca bi çeşit oluyorum. Aman istemz

:1shok: aman ac birakmasinlar o yilani nolur olmaz delikafadulden

tüylerim ürperdi valla. ben solucan görsem trsıyom bide yılanmı besliyecem üstüne üslük çoluğumla çocuğumlada haşır neşir olacak de get:)

iy hic sevmem yilani soguk hayvan.nasil besliyolar onu evde yaaa

animals.gif

O ne öyle allasen :1shok::1shok::1shok:
üstüne para verseler onun olduğu yerde beni kimse tutamaz :1shok:

X