Deri ve Cilt Hastalıkları Buuu neeee arkadaslarrrrrr

ensadesinden16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
70
15
32
Arkadaslarrr cildiyeye gittim daha once kıl kökü iltihabı dedi cunku kasinti ve dokuntulerimde vardi ama bi turlu bu gecmedi 4 aydir duruyor dun gece biraz kasidim iyice kizardi kabardi kan tahlili verdim baska nedenden bt girdim bir sey cikmiyor kafayi yicem uyuz olabilir mi benden sonra oglumda kasinmaya baslamisti ve dokuntu olmustu bu ne anlamadim ama
IMG_9478.jpeg

Arkadaslarrr cildiyeye gittim daha once kıl kökü iltihabı dedi cunku kasinti ve dokuntulerimde vardi ama bi turlu bu gecmedi 4 aydir duruyor dun gece biraz kasidim iyice kizardi kabardi kan tahlili verdim baska nedenden bt girdim bir sey cikmiyor kafayi yicem uyuz olabilir mi benden sonra oglumda kasinmaya baslamisti ve dokuntu olmustu bu ne anlamadim amaEki Görüntüle 3511068
Egzama da olabilir, mantar da. Lanet hastaliklar hepsinde belirti ayni ve inatcilar. Kolay kolay gecmiyorlar.

Arkadaslarrr cildiyeye gittim daha once kıl kökü iltihabı dedi cunku kasinti ve dokuntulerimde vardi ama bi turlu bu gecmedi 4 aydir duruyor dun gece biraz kasidim iyice kizardi kabardi kan tahlili verdim baska nedenden bt girdim bir sey cikmiyor kafayi yicem uyuz olabilir mi benden sonra oglumda kasinmaya baslamisti ve dokuntu olmustu bu ne anlamadim amaEki Görüntüle 3511068
Buna benzer bir yara annemin göğsünde çıktı. O da cildiyeye gitti doktor krem verdi ama küçüldü sadece.tamamen geçmedi. Yaklaşık bir yıl oldu. Ultrasonda da hicbirsey çıkmadı. Artık önemsemiyor galiba ama kaşımayın daha fena oluyor

Benim göz kapagim da olmustu. Sanirm kullandigim bir krem yüzünden oldu. Cok şükür gecti ya da uyku da bilmiyorum. Ayni sekil de ayak parmaklarimin 3 tanesinde hir bakiyorsun iyi, bir bakiyorsun deli gibi kasinip döküntü olusuyor. Degisik bisey😵‍💫
Herseyin basi cidden stres ya kotu bir yaz gecirdim eylul sonu gibi bu patlak verdi evet bazen sönüyor dun gece kasidim kabardi yine

başlığı görünce bir şey yaptık sandım 😄 bende de çıkıyor stresli dönemlerde özellikle nemlendirince geçiyor doktor da öyle demişti zaten

Tam olarak hangi bölgelerinizde var ? Ailede 3-4 kişi uyuz olmuştu ondan soruyorum yara oluyor sonra kuru oluyor ve kaşıntı hiç kesilmiyosa ozaman uyuzdur nasıl bulasir başkalarının yatak Çarsafindan örneğin tatile gittiniz otelde kaldınız orda kaptınız veya giyim mağazasında denediniz kaptınız.. bulaşıcı bu arada yani aynı yatakta uyuyorsanız biriyle sizden kapabilir sarılırken temas ederken de kapabilir

Tam olarak hangi bölgelerinizde var ? Ailede 3-4 kişi uyuz olmuştu ondan soruyorum yara oluyor sonra kuru oluyor ve kaşıntı hiç kesilmiyosa ozaman uyuzdur nasıl bulasir başkalarının yatak Çarsafindan örneğin tatile gittiniz otelde kaldınız orda kaptınız veya giyim mağazasında denediniz kaptınız.. bulaşıcı bu arada yani aynı yatakta uyuyorsanız biriyle sizden kapabilir sarılırken temas ederken de kapabilir
Kasinti vucudumun genelinde vardi dokuntuyle beraber simdi o hafifledi cok az oluyor bu bacagimin sag ust tarafinda kalca izası yani 15 gun kadar dogu turundaydik oradan da havuzlu bi tatil yapmistik 1 haftalik ama hemen ardindan olmadi ilk kasnti dokuntu ve bu yara gibi olan sey 20 gun sonra falan oldu eylul gibi yani

Tatilden dondugumuzde kıl kurdu olmustu ilk onu ilacla hallettik sonrada bu kasinti isleri basladi

X