- Konu Sahibi fataldanger
-
Söyledikleriniz beni biraz olsun umutlandırıyor,teşekkür ederim.
Üstelik bir de 2.kez aldığım(alıp bıraktığım yılı da sayarsak 3) bir ders olduğu için çok büyük bir aptallık ettiğimi düşündüm.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Athene bizim okul da o okullardan biri.Sonradan konuldu,hocaların sevmediği bir uygulama.
Bakın ben size aptallığın dansikasını söyleyeyim de biraz rahatlayın. Birinci sınıfta aldığım gayet kek bi dersi DC diye yükseltmek için son sınıfta tekrar aldım, sistem değiştiği için eğer o dersten kalırsam son aldığım not geçerli olacağı için kalacaktım (eskiden kalmıyorduk) . Noldu biliyo musunuz, KALDIM.okulum uzadı sonra o yüzden bi dönem, madem bir dönem uzattım sal gitsin dedim ikinci dönemden de dersim kaldı.
O şekil yani,bu da böyle bir anımdır. Gençlik ya, insanın kanı kaynıyor,illa saçmalayacak
kendimi gördüm!
bir de deli gibi çalışıp sonra sızıp uyuya kaldıgım icin giremedigim sınavları bilirim, insanın uyandıracak kimsesi olmaması da zor gelirdi.
Bakın ben size aptallığın dansikasını söyleyeyim de biraz rahatlayın. Birinci sınıfta aldığım gayet kek bi dersi DC diye yükseltmek için son sınıfta tekrar aldım, sistem değiştiği için eğer o dersten kalırsam son aldığım not geçerli olacağı için kalacaktım (eskiden kalmıyorduk) . Noldu biliyo musunuz, KALDIM.okulum uzadı sonra o yüzden bi dönem, madem bir dönem uzattım sal gitsin dedim ikinci dönemden de dersim kaldı.
O şekil yani,bu da böyle bir anımdır. Gençlik ya, insanın kanı kaynıyor,illa saçmalayacak
hahahah onu yaşamadım ama yaşayan çok akadaşımı toplamaya çalıştığımı bilirim. Sabahlar,sonra uyanamayıp giremezlerdi sınava :))
yalnız şu yaptığım saçmalık için dahi pişman olamıyorum, şu an bitirdim okulu yüksek lisans yapıyorum ama o sene de iyi ki öyle geçmiş,öğrenci olmak gibisi var mı ya
Gerçekten komik olmuş.Ama rahatladım şimdi.dc diye yükseltmek için tekrar alınıyorsa dd gibi bir notla geçmektense bb alabilecekken alayım diye bütünlemeye girmeye karar verdiğim için sevindim kendi adıma biraz.
Bu arada bu hoca bütünlemede kazık sormuyormuş benim bildiğim kadarıyla.Mesela geçen sene bu dersten kalıp bütünlemeye giren herkesi geçirmiş hoca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?