Bütün Yüzüm Siyah Nokta ve Sivilce Dolu

MvXOXO

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
26
4
24
Benim yanaklarimda burnumda cenemde alnımda her yanımda sivilceler ve siyah noktalar var sivilceler icin ilac kullaniyorum ama su siyah noktalae nasil gecicek bilmiyorum bir de boyle yag bezesi gibi sari seyler var sıksan sıkılmıyor da nasıl gecer bunlar biri soylesin yengem cilt bakimına git kuafore dedi ama ise yarar mı bilmiyorum

Evet cilt bakimi faydali olucaktir peeling yapabilirsin yaptirabilirsin.Ankarada yasiyosan oneride bulunabilirim.

Benim kızımın yüzü sivilce doluydu 6 sene boyunca defalarca doktora gittik ilaclar kullandik antalyalardan şifalı çamurlar getirttik buz dolapta saklanan kremler yaptırdık artık pes etmistik bi tavsiyeyle sinozun maskesini keşfettik biz gercekten cok memnun kaldık bu dönem başında sınıftaki arkadaşları bile fark etmişler

Benim kızımın yüzü sivilce doluydu 6 sene boyunca defalarca doktora gittik ilaclar kullandik antalyalardan şifalı çamurlar getirttik buz dolapta saklanan kremler yaptırdık artık pes etmistik bi tavsiyeyle sinozun maskesini keşfettik biz gercekten cok memnun kaldık bu dönem başında sınıftaki arkadaşları bile fark etmişler
Sinozun maskesi dediğiniz nedir nerede satılıyor fiyat nedir yardımcı olablir misiniz

Sinozun maskesi dediğiniz nedir nerede satılıyor fiyat nedir yardımcı olablir misiniz
İnternette satış sitesi var ordan sipariş verip alıyorum birden fazla ürününü kullandığım için ben kampanyaları takip ediyorum 2 3 ürün birlikte alınca baya uyguna geliyor

O küçük beyaz sivilceleri temiz hijyenik iğne yardımıyla cıkartabilirsin o kadar çok iltihap çıkıyor ki ilk başta küçük bi yara oluşturuyor ama 2 gün sonra geçiyor iz bile kalmıyor. Yüzün yağlı ise her gece yatmadan limon sürüp uyu inan farkı 1 ayda görürsün cildinin ışıldamasını :KK33:

O küçük beyaz sivilceleri temiz hijyenik iğne yardımıyla cıkartabilirsin o kadar çok iltihap çıkıyor ki ilk başta küçük bi yara oluşturuyor ama 2 gün sonra geçiyor iz bile kalmıyor. Yüzün yağlı ise her gece yatmadan limon sürüp uyu inan farkı 1 ayda görürsün cildinin ışıldamasını :KK33:
Biraz geč oldu ama iğne derken nasıl yani mesela illa şırınga gibi mi yoksa normal bir igneyi kolonyayla silsem olur mu ve siyah noktalara da yapabilir miyim böyle

X