bütün yorum yapan arkadaşlarıma candan teşekkür ediyorum. Evliyim ve eşim çok anneci?

Aynı evde yaşayarak hatayı sen baştan yaptın ...
Şimdi göz yum bakalım şiddetlerine .
Boşan desek boşanmıcaksın nasıl olsa .

siz seçiminizi yapmışsınız.evinizde huzır istiyorsanız ince düşüneceksiniz .
valideme alalım valideme verelim validem yesin içsin otursun diyeceksiniz başka çareniz yok.
siz bu devirde birlikte yaşamayı göze almış
siz bu evlilikde çocuk yapmış
siz ki şiddeti sineye çekmiş bir kadın olarak validenize ecel gelirse siz ölümüne gidin validem sen otur ben ölürüm demelisiniz.
yemin etmek yerine İNAN ki diyebilirsiniz

Birincisi şiddeti kabul etmeyin,ikincisi annesine saygıda kusur etmeyin ama öyle el pençe divan durmayın,her aldığınızı göstermek zorunda değilsiniz,her yaptığınızı anlatmak zorunda değilsiniz.Ha siz şimdi diyeceksiniz mesafeyi baştan koyamadım ama geç değil yavaş yavaş kendinizi çekin tabi eşiniz tepki gösterip hatta belki şiddet...Bunu da kabullenmeyin çıkın gidin bunlar sizin peşinizden gelir ve siz de şartlı dönersiniz.Kimseyi inandırmak için bu kadar yeminler ederek kendinizi heba etmeyin.

Önceki konularınızı şimdi okudum şiddet,hakaret diz boyu bir de ailene hakaret ediyorlar böyle bir durum kabul edilemez .Bir de sefer de konu açıp kaçarsan senin ruh sağlığından şüphe ederiz.

konu sahibi ya yaşın çok küçük ya çok cahilsin ...senin gibi kızlarımızı gördükçe çıl-dı-rı-yo-rum.

içimi baydınız yaa. bana alınan şeyi neden kaynanama vereyim ki. Bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi. hayatınız yok mu sizin

içimi baydınız yaa. bana alınan şeyi neden kaynanama vereyim ki. Bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi. hayatınız yok mu sizin
Keşke konu bundan ibaret olsa...yazık ya , 19 yaşında evlenmiş herşeye karışan KV yanında, döven, küfür eden, seni aldatacağım diye tehdit eden, sık sık defol diye evden kovan bir eşi var.

4 senedir bu cehennemde, ama herkesle iyi geçinmeye çalışıyor. Ailesi sahip çıkmasına rağmen, bu evlilikden vazgeçemiyor.

23 yaşında zavallı bir hayatta kendi kendini mahkum etmiş.

Hiç yorumlardan yararlanmamışsın belli ki ya da işine gelen yorumu yapan olmamış zira konu aynı. Ne kocan değişir ne de anası. Pamuk Prenses'ten ziyade Külkedisi'sin. Tek fark seni kurtaracak bir prens olmayacak, sen kendini kurtarmak zorundasın. Böyle cesaretim yok diye üzgün surat koyarsan da daha çok konu açarsın, anca yorumları okuyup sonra kayınvalidenin ayaklarına krem sürmeye devam edersin. Ondan sonra da ömrün biter, keşke keşke diye. Daha gencecikken yol da yakınken geri dön. Daha da konu açarsan sana yorum falan yazmam.

Dişini göstermediğin sürece daha çok şiddet görürsün. Sana alınmış neden veriyorsun. Onlar sana bir şeylerini veriyor mu???

Sen resmen paspas olmuşsun. Bir de yok ben zaten "öyle" değilim deyip duruyorsun. Senin zaten "öyle" olmaman hata. Cesaretin yok diye kendini ezdirmeye, zerre değer görmemeye ha bir de dayak yemeye devam et.

biraz dik durun biraz sert olun kendinizi fazla ezdiriyorsunuz, onlar sizin sayenizde kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi zannetmişler bence kv ile yaşamak bile onlar için yeterince büyük bir lütuf iken lütfen her konuda böyle yeminler filan ederek alttan almayın..

Siz bu kafayla giderseniz uzerinize kuma bile gelir. Fake konu galiba çünkü bu kadar olmaz. Ondan ayrılıp hizmetçilikyapsanız hayatınız daha iyi olur. Bir de çocuğunuz varmış tebrikler.

Ve kendinden vazgeçip herkesi memnun etmeye çalışıyor dimi. Silkenenip lütfen kendinize gelin bu normal değil

Sürekli yemin etmeniz karşı tarafa daha inandırıcı olmanızı sağlamıyor,aksine güven vermiyor haberiniz ola.

Ve herşey çok saçma.
Aldığınız yüzük kolye vb paylaşmak zorunda değilsiniz.
Size alındıysa sizindir.

Şiddet gördüğünüz adamla da nereye kadar,nasıl...pff çok zor,anlayamıyorum.

Ve son olarak görümceleri o kadar seviyorsanız valideyi onlara şikayet edin bakalım.
Bakalım sonra sevgi kalacak mı.

Konu inandırıcı değil . Gerçekse bile bu kadar pasifliğe acımıyorum kimse kusuta bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…