- 18 Aralık 2015
- 111
- 100
- 28
- 31
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Kuyumcuya yüzük almaya gitmek nedir yahu? Evli değil misiniz alyans alınacak sandım. Beraber gidip alınan hediye mi olur. Eve gelip hemen kv göstermek bunları aldık demek nedir? Sizin düğün setinizin görümcenizde ne işi var? KV her sözünden neden bu kadar etkileniyorsunuz kimi överse övsün ne derse desin..Ben pek anlamadı.Herkese merhaba. Gecen gün konu açmıştım tekrar derlesmek istedim sizlerle. Öyle güzel yorumlar aldım ki burdaki ablalardan kardeşlerden cok memnun oldum. Allah razı olsun. Öncelikle kv. Ile kalıyorum. K.babam vefat etti biz yeni evliyken. Bu yüzden kv. Bizimle kalıyor. Eşimden hariç 3 kızı ve bir kaynm var onlara gitmiyor. Size yemin ederm ki önünde hizmetçi gibiyim ne derlerse yaparm. Gorumcelerm cok iyiler allah tazi olsun. Hic kirilmadim 3 senelik evliligimde. Bende kirmadim onlari asla. gel gelelim kv. Ile olan sorunlarıma. Hep laf sokar kavga esnasında cok kırıcı konuşur bazen esimi dolduruyor. kaç kere şiddet gördüm onun yüzünden ve o bayilmis numarası yaparak sadece tek gozunu açıp bakmakla yetindi. Neyse direk konuma gelelim kısa anlatayım. Vaktinizi almayayim. Eşim bugun hediye olarak bana yüzük aldı ve çarşıya indik. Bu sırada eşim hemen laf vurdu sen şimdi begenemessin kardeşimi de alalım (evli ve 2 çocuk annesi 34 yasinda karsi binada) oda gelsin oda begensin dedi ve bende kizdm hakli olarak. Onlar asla bana sormazlar. Herkes kendine bir ev sonuçta. Neyse hayır dedim neden biz başbaşa gitmiyoruz ki. Onlar bize danisiyor mu falan dedm. Neyse sus tamam kapat dedi. "Ve bu yüzük bana alınacak " neyse gel gelelim. Asıl meseleye. Neyse beğendik aldık kuyumcu komşumuz. Birde yanına kuyumcu çantası cüzdanı ve inci kolye verdi. Neyse eve geldik kv. Gösterdim anne bak bunları aldik vs. Diye. O sırada eşim demiski sen takamassin anneme ver o taksin inci kolyeyi. Ama ben bunu duymadım poset seslerinden. Ve size allahn huzurunda yemn ederm duymadım. Duysam tabi ki veririm. Asla öyle huyum yoktur ve hepsi bilir... Neyse sonra o sırada kv. Gorumcem çağırdı ve oraya gittiler yemeğe. Biz yorgun olduğumuz için gitmedik. Kizimda var bu arada (2). Birde ben nişanlıyken eşim set almıştı onun kolyelerini aldı benden ben takaym diye ama 3 senedir bu evdeyim daha kupeyi gormedim bile desenini bile unuttum vallahi :) saklamış. Hatta 2 tane gerçek incisi var. Takmıyor bir kere bile gormedim. Neyse kv. Gitti. Baktım eşim surat yapıyor. ama kaynanam astı yüzünü onu sezmiştim. Ama neden olduğunu anlamadm çünkü. Eşim dedi ki niye vermedin anneme o taksaydı dedi. Yemin ederm duymadım neden vermyim dedim. Kaynanamin kkz torunlarına ben en kaliteli rujlarimi verdim gorumcelerme hediyeler verdim veremeye de devam ediyorum. Oyle bir insan kesinlille değilim. Neyse zoruma gitti ve ağladım. Sonra kv geldi baktım anldim surat asiyor esim surat asiyor . Bende dedim ki anneme ver demiş ama ben yemin ederm ki duymadım dedim yoksa beni biliyorsun dedim ve ağladım. Yok kkzim benim var senim hic yoktu sen tak falan dedi öyle konu kapamdi. Sahte bu arada inci kolyem. Eşimden hep sözlü şiddet gordum kv. (65) ondanda sözlü şiddet gördüm konu açmıştım okursanız anlarsınız doslarim. Herzaman kızlarını over evimde bir dey yapayim onlarin evi boyle sende oyle yap der. daha daha nicelinceler zamanızi aldım ozur dilerim. Hakkınizi helaledin.bazen cikip gitmek istiyorm baba evine şiddet gordugumde ama ahhhh nerde bende o cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?