Bütün vücudumda var malesef

massiveattack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
128
Puanlar
53
Merhaba arkadaşlar, benim bütün vücudumda aşırı kalın olmasa da tüyler var ve tüylerim siyah olduğu için (beyaz tenliyim) çok belli oluyo. Askılı vs elbise giyemiyorum ve bu durum çok sinirimi bozuyo, ağdayla almak istiyorum. Daha sert çıkmaz büyük ihtimalle ama çıkarken nasıl olur ve ne sıklıkla çıkar bilmiyorum. Almış olanlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen :sus:

Merhaba arkadaşlar, benim bütün vücudumda aşırı kalın olmasa da tüyler var ve tüylerim siyah olduğu için (beyaz tenliyim) çok belli oluyo. Askılı vs elbise giyemiyorum ve bu durum çok sinirimi bozuyo, ağdayla almak istiyorum. Daha sert çıkmaz büyük ihtimalle ama çıkarken nasıl olur ve ne sıklıkla çıkar bilmiyorum. Almış olanlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen :sus:
Bende sizin gibi beyaz tenliyim ve simsiyah kıllarım var dolunay günlerinde alıyorum biraz geç çıktılar ve zayıfladı Bayram'dan sonra Allah nasip ederse epilasyon düşünüyorum

Bir kaç kez koltuk altı ve kollardaki tüyleri almıştım azalmıştı sonra zamanım olmayınca tüy dökücü krem ile aldım tüyler nedense kısaldı :)

Aktifleyelim bakalım, başka alan varsa yazabilir mii çok önemli benim için :(

Evet tam da o bölgeler :KK43:

Yani cildin hassas mı acaba bilemiyorum ama benim de bu bölgelerde var ve mesela göğüs aramda aldığımda sivilce basıyor kıllar geldiğinde sivilceler yeni bitmiş oluyor ve orası şuan kırmızı iz ağda çok hasar vermiş :( kolda ve göbekte bi şey olmuyor gerçi benim göbekte kabarıyo hemen ciltten cilde farklılık işte göbeğinde dene 1 saat sonrasında hala kabartı kaşıntı kalıyor mu bak derim göğüs arası için asla ağda tavsiye etmem iğneliye git, şimdi gidemezsen sarartmayla yetin yetiyor zaten tüy sarartıcı...

Yani cildin hassas mı acaba bilemiyorum ama benim de bu bölgelerde var ve mesela göğüs aramda aldığımda sivilce basıyor kıllar geldiğinde sivilceler yeni bitmiş oluyor ve orası şuan kırmızı iz ağda çok hasar vermiş :KK43: kolda ve göbekte bi şey olmuyor gerçi benim göbekte kabarıyo hemen ciltten cilde farklılık işte göbeğinde dene 1 saat sonrasında hala kabartı kaşıntı kalıyor mu bak derim göğüs arası için asla ağda tavsiye etmem iğneliye git, şimdi gidemezsen sarartmayla yetin yetiyor zaten tüy sarartıcı...
Tüy sarartıcı da artırır diye korkuyorum açıkçası,çok zor şu kıl tüy meselesi :(

Back