• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Bütün vücuda ıpl lazer epilasyon yaptıran varmı?

BERK.BXIXL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
43
2
86
İstanbul
BEN TÜM VÜCUDUMA LAZER EPİLASYON YAPTIRMAK İSTİYORUM( BİTİŞ GARANTİLİ DİYE KAMPANYADAN YARARLANARAK).DAHA ÖNCE YÜZ BÖLGESİ İÇİN Alexandrite LAZER YAPTIRDIM AMA PEK MEMNUN KALMADIM.ACABA IPL LAZER YAPTIRIP BELLİ BİR SÜRE GEÇTİKTEN SONRA YENİDEN ÇIKAN KILLAR OLUYOR MU? YOKSA KESİN OLARAK BİTİYOR MU? MERAK EDİYORUM BU LAZERE HARCADIĞIM PARANIN HADDİ HESABI YOK BIKTIM YARDIMCI OLUN LÜTFEN BIKTIM BU KILLARDAN :(((:sinifsinif:

ben tıp merkezinde ıpl tüm vücut yaptırıyorum ilk seyansta farkedilir bir dökülme oldu ama sonraki iki seyans tam bir fiyasko tüm tüyler geri geldi iyi araştırın ıpl sakın yaptırmayın ben çok pişmanım :((

IPL lazer kesinlikle tek başına yeterli olmaz. Ayrıca Alexandrite lazer yüz bölgesinde tetikleme yaptığından Diode lazer kullanan bir yerde yüzüne lazer yaptırmanı tavsiye ederim. Ayrıca vücudunda siyah renkli tüylerin varsa alexandrite, diode ve ıpl karışık kullanılmalı.

Ben de tüm vucuduma ıpl lazere basladım ama diğer cihazla karısık kullanacaklarmıs sadece ıpl değil,ayrıca yüz bolgesı cok ınatcı oluyormus en zor sonuc alınan bolgelerden biri imiş o bakımdan ben hiç elletmedım

Tavsiyem bitene kadar kampayalara güvenmeyin asla!!! IPL cihazında ben yandım o cihazı da tavsiye etmem 10 aydır lekeler için savaşıyorum. hala geçmedi.

arkadaşlar ben de sizin gibi paket programa dahil olup 5. seansa kadar olumsuz düşünenlerdendim.bu seansta gözle görülür bir gelişme yaşadım.1 aydan fazla zaman geçmesine rağmen tek tük kıl çıktı.hele beraber gittiğimiz arkadaşlar başladıklarından beri tüy yüzü görmediler.ben daha şanssız olmama rağmen ilerleyen seanslarda etkili olacak galiba.çok ümitsizdim ama yeniden ümitlenmeye başladım.ancak 4-5 ay sonrasında nolur bilemiyorum.

ben tıp merkezinde ıpl tüm vücut yaptırıyorum ilk seyansta farkedilir bir dökülme oldu ama sonraki iki seyans tam bir fiyasko tüm tüyler geri geldi iyi araştırın ıpl sakın yaptırmayın ben çok pişmanım :((

Ipl Yapan kişinin nin bilgisi ayrıca tutulan ayarda önemliymiş düşük ayar işe yaramıyor gercekten bende bu yönteme başladım tutulan ayar ilk seansta düşük olduğu için tüylerim gene aynı çıktılar 2.sinde ayarı yükseltricem artık 8 seansım daha var burdan da duyururum sonucu..

arkadaşlar IPL cihazı 'modern ağda yöntemi' olan bir cihaz olarak söylendi bana lazer epilasyon yaptrdığım yerde. Düşününki lazer gibi o an için köke verilen bir tahriple ama kalıcı olmayan bir tahriple nüfuz ediyor. Bir iki ay rahatsınız ama sonra yine tüyler olduğu gibigeliyor. Denemesi sizden..

ayrıca benim yüziçin gittiğim yerin tam 3 cihazı var, uygulayan doktor her zaman seanstan önce seninle daha önce şu cihazlaçalışmışız şu dozda vermişiz ,durum nasıl memnunmusun bakalım ne durumda tüyler diye ince eleyip sık dokuyor. Çok memnunum. Tavsiyem siz de,sizinle bu kadarilgilenen yerlere yaptırın.

10. seanstayım,epeyce yararı oldu.en azından bir süredir kıl derdim hiç yok.dökülmeler oldu,incelmeler var.kesin çözüm olur mu bilemiyorum.bıraktıktan sonra belli olacak

IPL "lazer" değildir. (Intensified Pulsed Light = yoğunlaştırılmış darbeli ışık) bunu bu başlık altında da vurgulamak istedim. ne olduğunu açıklamak içinse "çakma lazer ışığı" demek çok yerinde olacak. sünerek uzayan seanslar ve lazerden ucuza mal olduğuna sevinirken aslında daha fazla giden paralar.. 2 yıl önce 400liramı çöpe atmış oldum. şimdi LAZER ile devam ediyorum. şimdilik memnunum..

gamzeler umarım seans bitimi memnun kalırsın... :71::71:

Son düzenleme:
Back